Οι make-up artists των celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Πώς να πετύχεις τα φρύδια της Κένταλ Τζένερ ή το eyeliner της Zendaya

Συμβουλές ομορφιάς: 4 tips μακιγιάζ από τους make-up artists των Βικτόρια Μπέκαμ, Πριγιάνκα Τσόπρα, Κένταλ Τζένερ και Zendaya.

Τις βλέπουμε στα κόκκινα χαλιά και τις θαυμάζουμε και θέλουμε να αναδημιουργήσουμε το μακιγιάζ τους. Πλέον δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα μυστικά τους βλέποντας με τις ώρες φωτογραφίες. Οι ίδιοι οι make up artists που επιμελούνται την εμφάνισή τους μας αποκαλύπτουν τα κόλπα τους. Ας δούμε επομένως τι κάνει η Βικτόρια Μπέκαμ και είναι πάντα λαμπερή και πώς η Zendaya έχει το τέλειο eyeliner.

Πώς να δείχνεις φυσικά ηλιοκαμένη σαν την Πριγιάνκα Τσόπρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


Η μακιγιέρ της Chanel Ninni Nummela δουλεύει με πολλές γυναίκες του θεάματος, ανάμεσά τους και με την Πριγιάνκα Τσόπρα. Έχει τον πιο ασφαλή τρόπο για μια φυσική, καλοκαιρινή ηλιοκαμένη εμφάνιση. Ως βάση χρησιμοποιεί μια κρέμα μπρονζέ. Με ένα μεγάλο πινέλο απλώνει την κρέμα στα σημεία όπου μαυρίζουμε περισσότερο όταν μας βλέπει ο ήλιος: στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο κέντρο του μετώπου και στο πηγούνι.

Κάνε το eyeliner της Zendaya

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Ξεκινώντας να απλώνει το eyeliner από την εξωτερική γωνία του ματιού, η Sheika Daley, make-up artist της Zendaya, σβήνει τη γραμμή όσο προχωράει προς την εσωτερική γωνία. Η ηθοποιός κάνει και τα δικά της καμιά φορά. Εξομολογείται ότι μερικές φορές βάζει σκιά κάτω από το μάτι την οποία την απλώνει στην έξω μεριά και προς τα πάνω, προς τους κροτάφους, με το δάχτυλο.

Ζωγράφισε τα φρύδια της Κένταλ Τζένερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Τα φρύδια μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπο, αλλά μπορεί και να βαρύνουν την εμφάνισή μας αν κάνουμε άγαρμπες κινήσεις. Η make-up artist του Westman Atelier, η Gucci Westman, έχει επιμεληθεί τα φρύδια πολλών γνωστών διασημοτήτων, όπως η Κένταλ Τζένερ. Μας συμβουλεύει λοιπόν να γεμίζουμε τα φρύδια μας με πολύ απαλές πινελιές. Ακολουθούμε τη γραμμή τους και συμπληρώνουμε σαν να κρατάμε πούπουλο. Αν χρειαστεί, επιστρέφουμε στις γραμμές που τραβήξαμε και μισοσβήνουμε. Όσο για το χρώμα, επιλέγουμε ένα τσικ πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών μας.

Απόκτησε τη λάμψη της Βικτόρια Μπέκαμ


«Πάντα πρέπει να εφαρμόζεται highlighter για να δίνει μια φυσική λάμψη», εξηγεί η make-up artist της Chanel, Zoë Taylor. Όταν δουλεύει με το πρόσωπο της Βικτόρια Μπέκαμ, πάντα χρησιμοποιεί highlighter στα ζυγωματικά, στο μήκος της μύτης, αλλά όχι στην άκρη της, για να δώσει φωτεινότητα στο δέρμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice