Φέτος το καλοκαίρι ξέχνα την κλασική αλογοουρά και κάνε bubble ponytail

Το αγαπημένο χτένισμα του Tik-Tok και των celebrities είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει

Bubble ponytail: Μάθε πώς θα δημιουργήσεις απλά και γρήγορα την πιο hot κοτσίδα του καλοκαιριού

Τα καλύτερα hair trends είναι αυτά που μπορούμε εύκολα να αναδημιουργήσουμε και η εμμονή του Tik-Tok με τις«bubble» αλογοουρές, ακολουθεί ακριβώς τον παραπάνω κανόνα. Η κοτσίδα με τις φούσκες λοιπόν, γνωστή και ως bubble ponytail, κυκλοφορεί εδώ και καμπόσο καιρό, αλλά τελευταία, όλα τα stylish κορίτσια στο #hairtok πλημμύρισαν την πλατφόρμα με κάθε διαφορετική της εκδοχή.


Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο hair trend ήταν δημοφιλές την δεκαετία του 80, άλλοι πάλι διαφωνούν, επιμένοντας ότι είναι ένα ξεκάθαρο 90s throwback. Ανεξάρτητα όμως από την δεκαετία της προέλευσης του, φέτος είναι η χρονιά που το είδαμε κυριολεκτικά παντού. Διάσημες trendsetters όπως οι Kendall Jenner, Olivia Rodrigo και Gigi Hadidέχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ κοτσίδας από τις street εμφανίσεις τους, μέχρι και στο κόκκινο χαλί. Ακόμα και η Arianna Grande δοκίμασε την bubble ponytail σε μια χαριτωμένη oversized εκδοχή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


Αν μας ρωτάτε, ο λόγος που η συγκεκριμένη κοτσίδα έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, δεν είναι μόνο η sexy της εμφάνιση και ευκολία στη εκτέλεσή της, αλλά και το βασικό γεγονός ότι λειτουργεί σε κάθε υφή και τύπο μαλλιών. Είναι επίσης μια σωτήρια επιλογή για μια «bad hair day», που είτε δεν πρόλαβες να λουστείς, είτε ξύπνησες με ένα ασυμμάζευτο φριζάρισμα.

Στην πράξη:
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αρκετά λαστιχάκια για τα μαλλιά και ένα προϊόν styling. Στα λεπτά και ίσια μαλλιά, λειτουργεί υπέροχα κάποιο ξηρό σαμπουάν για ένα touch όγκου, ενώ τα σγουρά μαλλιά με πιο έντονη υφή επωφελούνται από ένα gel ή πηλό που θα λειάνει το αποτέλεσμα.

Ξεκίνα με ένα καλό χτένισμα και αφού απλώσεις το προίον, τράβηξε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά στο ύψος που επιθυμείς. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χτένα, κρέπαρε απαλά λίγα εκατοστά πιο κάτω από τη βάση της αλογοουράς. Χτένισε, και ύστερα τοποθέτησε το λαστιχάκι στο τέλος της κρεπαρισμένης περιοχής.

Μπορείς ακόμα και να τραβήξεις κάθε τμήμα ανάμεσα από τα λαστιχάκια, κάνοντας τις «φούσκες» ακόμα πιο μεγάλες και στρογγυλές. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία μέχρι το τέλος της κοτσίδας.


Ένα tip για να δείξει μια bubble ponytail απόλυτα chic, είναι να προσέξεις κάθε φούσκα να έχει το ίδιο μέγεθος.


Βέβαια, υπάρχει και μια πιο παιχνιδιάρικη της εκδοχή που οι φούσκες μικραίνουν όσο κατεβαίνουν προς τα κάτω.


Για εσένα που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα την όψη που δίνουν τα λαστιχάκια, μια όμορφη επιλογή είναι να τυλίξεις γύρω από την περιοχή που βρίσκετε το λαστιχάκι, μια τούφα μαλλιών. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και επίσημο.


Από την άλλη, αν αγαπάς τα λαστιχάκια, είναι ευκαιρία να γίνεις όσο πιο δημιουργική γίνεται. Υπάρχουν άπειρα scrunchies, κορδέλες και λαστιχάκια με ένα σωρό κοσμήματα όπως πέρλες, διαμαντάκια και ό,τι άλλο σου δώσει έμπνευση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice