Dyson Supersonic
Beauty

Pride in every hair look: Πώς το Dyson Supersonic κάνει τα μαλλιά μου μεταξένια

Tips για να πετύχεις μεταξένια μαλλιά με το Dyson Supersonic.
123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το hair gadget που μετατρέπει την κάθε «bad hair» μέρα μου σε «Περήφανη good hair day» και πως να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ.

To να αναδεικνύεις τη διαφορετικότητά σου και να νιώθεις περήφανος για αυτό που είσαι κάθε ημέρα είναι πολύ σημαντικό. Όπως και το να εκφράζεις τα συναισθήματά σου μέσω των μαλλιών και του look σου. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό άλλωστε αφού, ανεξαρτήτως φύλου, είτε έχει κανείς μακριά μαλλιά, είτε πιο κοντά, φυσικά ή τεχνητά, πολύχρωμα ή μοϊκάνα, έχει κάθε δικαίωμα να πειραματίζεται με αυτά και να νιώθει περηφάνια, κάθε στιγμή. Να τους κάνει το styling που επιθυμεί σε κάθε περίσταση κι αυτά να κρατάνε χωρίς να χαλάσουν ακόμα κι αν στροβιλίζεται ξέφρενα στα πάρτυ. Αυτές τις μέρες για παράδειγμα εγώ σκοπεύω να χορέψω στους ρυθμούς του Athens Pride Festival! 

Είναι η μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας, που μου δίνει το βήμα να μοιραστώ με όλους εκεί την επιθυμία για έναν κόσμο στον οποίο κάθε άτομο ζει ελεύθερο, απολαμβάνοντας τα ίδια δικαιώματα, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Πιστό φιλαράκι στην εμφανισή μου θα έχω το Dyson Supersonic, το hair gadget με την βοήθεια του οποίου θα επιμεληθώ το hair look που θα με κάνει να νιώθω άνετα και περήφανη!

Dyson supersonic
Pride in every hair look.

Τα δικά μου μαλλιά είναι σπαστά. Συχνά φριζάρουν, σπάνε και έχω κι εκείνα τα ατίθασα τουφάκια που δεν υπακούουν ποτέ. Είμαι περήφανη όμως γι'αυτά κάθε μέρα, ακόμα και σε εκείνες τις λεγόμενες "bad hair days"... και αυτό είναι που με απελευθερώνει να είμαι ο εαυτός μου!

Όταν θέλω να τα περιποιηθώ λίγο παραπάνω χρησιμοποιώ το λεπτό στόμιο του hair dryer καθώς θέλω να πετύχω ένα ίσιο, ανάλαφρο αποτέλεσμα που να αναδεικνύει παράλληλα τις μύτες του κουρέματος μου και τις ανταύγειες, με μοναδική βοήθεια τα δύο μου χεράκια. Λίγα λεπτά αργότερα, τελειώνω περήφανη για το λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το στυλ που επιθυμεί κανείς (wavy hair, μπούκλες, στιλπνά και γυαλιστερά μαλλιά), μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα το αντίστοιχο αποσπώμενο εξάρτημα. Αφού το πέτυχα εγώ, μπορούν να το κάνουν σίγουρα όλοι ακολουθώντας λίγα μόνο βήματα.

Dyson supersonic
Pride in every hair look.

Pride in every hair look.

Θες να ξεφριζάρεις;
Tο εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά και κρύβοντας πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες.

Προσπαθείς να πετύχεις φορμάρισμα;
Το στόμιο για styling με τον πλατύ σχεδιασμό του, δημιουργεί μια δέσμη αέρα υψηλής ταχύτητας που είναι τέλειο για φορμάρισμα. Χρήσιμο tip: Επειδή ο αέρας είναι εστιασμένος, μπορείς να φορμάρεις τα μαλλιά τμηματικά χωρίς να χαλάς τα υπόλοιπα.

Πώς να σχηματίσεις κυματιστά μαλλιά;
φυσούνα σχεδιάστηκε για να διαχέει τον αέρα γύρω από τις μπούκλες ομοιόμορφα. Προσομειώνει το φυσικό στέγνωμα, ελαττώνοντας το φριζάρισμα και σχηματίζοντας όμορφες μπούκλες και wavy αποτελέσματα. Να σας πω κιόλας ότι τα μεγαλύτερα δόντια θα σας επιτρέψουν να φορμάρετε περισσότερα μαλλιά με μεγαλύτερο έλεγχο και να φτάνετε βαθύτερα σε αυτά.

Οι τρίχες σου κόβονται εύκολα;
Το εξάρτημα απαλού αέρα
, ειδικά σχεδιασμένο για να μην ταλαιπωρεί τα λεπτά μαλλιά και το ευαίσθητο του τριχωτού της κεφαλής, διαχέει τον αέρα με τρόπο ώστε να δημιουργεί μια απαλή και δροσερή ροή ενώ εξακολουθεί να στεγνώνει γρήγορα.

Για σένα που έχεις σπαστά μαλλιά:
H χτένα με τα φαρδιά δόντια είναι σχεδιασμένη για τα σγουρά και τα σπαστά μαλλιά. Επιμηκύνει τα μαλλιά καθώς τα στεγνώνει, δημιουργεί όγκο και σχήμα.

Aυτό ήταν... Ό,τι τύπο μαλλιών και να έχεις, νιώσε περήφανα γι' αυτά! To σίγουρο είναι οτι θα περάσεις καλά και θα λάμψεις! Κι αν θες να μάθεις περισσότερα για το hair gadget που χρησιμοποιώ εγώ μπορείς να δεις εδώ aλλά και στο facebook.

Δειτε περισσοτερα