Beauty

Summer Party look: Τα must προϊόντα για το πιο λαμπερό μακιγιάζ

Νέες παλέτες μακιγιάζ, κραγιόν σε καλοκαιρινές αποχρώσεις, πολύχρωμα neon βερνίκια για εντυπωσιακά beauty looks είναι τα απόλυτα summer must have
Νατάσσα Καρυστινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Seventeen: Το νεσεσέρ του καλοκαιριού και τα must have προϊόντα για τα πιο ωραία beauty looks.

«Eίναι 13 Ιουλίου και το καλοκαίρι είναι ακόμη μπροστά μας» σκέφτομαι πηγαίνοντας στο γραφείο. Βουτιές, κρύες μπύρες σε θερινά σινεμά και ταράτσες στην πόλη, μια καλοκαιρινή άδεια που αργεί, παγωτά, εξορμήσεις αστραπή και hot summer parties τριγυρνούν, κυρίως στο μυαλό μου. Το προσκλητήριο (δεν μου έπεσε από τα χέρια, μην φοβάστε) μου ήρθε ηλεκτρονικά και γράφει «σήμερα πάρτι στις 9, χωρίς πολλά πολλά». Ωραία! Άλλη μια φορά που ήρθα άβαφη στο γραφείο αλλά τουλάχιστον έχω πάντα μαζί τα κατάλληλα προϊόντα για μια μίνι μεταμόρφωση -η γυναικεία τσάντα κρύβει άλλωστε θησαυρούς. Φυσικά και θα τρέχω να βάλω το καλοκαιρινό κραγιονάκι μου σε κάποιον καθρέφτη και ό, τι είναι απαραίτητο για το ξεχωριστό summer party make up look

Party δίπλα στη θάλασσα λίγο έξω από την πόλη ή σε κάποιο ήρεμο μέρος ενός κοντινού νησιού. Αυτόματα λοιπόν, καταλαβαίνεις ότι παρόλο που φοράς το minimal λευκό σου το φορεματάκι, το make up look σου είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις παρέα με την αυτοπεποίθηση σου. Και οι καλοκαιρινές τάσεις λένε χρώμα, χρώμα και χρώμα, να το ξαναπώ άλλη μια;

Βήμα 1: Παλέτες, παλέτες, παλέτες

Η φάση είναι μια «Γιόρτασε το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά party χωρίς περιορισμούς». Το σημαντικότερο είναι βέβαια πως μπορείς να τα γιορτάσεις με μία παλέτα μακιγιάζ που δεν θα κάνει ποτέ βαρετό το make up look σου. Αν είσαι λάτρης των pastel χρωμάτων η Pastel Total Look παλέτα της Seventeen είναι η λύση για το τέλειο look που έχεις φανταστεί. Θερμές, ματ και μεταξένιες αποχρώσεις για γλυκά και διακριτικά μακιγιάζ, γήινες παστέλ αποχρώσεις σκιών και 2 ρουζ σε μεταμορφώνουν στην πιο φρέσκια και όμορφη εκδοχή σου. Περιλαμβάνει ακόμη τις σκιές με άκρως καλοκαιρινά ονόματα "Seashell", "Sepia, "Salmon", "Sienna" "Sunset" και "Copper" σε τόνους του μπεζ, του ροζ και του πορτοκαλί ενώ τα ρουζ "Coral" και "Bronze" σου προσφέρουν χρώμα υγείας και φυσικού μαυρίσματος στις καλοκαιρινές σου περιπλανήσεις -δηλώνω addicted-.

Extra tip: Για το απόλυτο summer look πειραματίσου, κάνε σωστό layering και mix and match την Natural Bronze με την Pastel Total Look. Βeauty hacks που έχουν γίνει viral και trend στο Tik Tok θα συμβάλλουν σε έναν extra πειραματισμό στο γραφείο, στην παραλία, στο νησί, παντού.

Η Natural Bronze Palette της Seventeen σου φτιάχνει την διάθεση ήδη από το packaging με το άκρως απαραίτητο εσωτερικό καθρεφτάκι που αποτελείται από τρία ρουζ σε ματ αποχρώσεις του ροζ και ένα bronzer για λάμψη. "Natural", "Mischief" και "Ecstasy" προσφέρουν διακριτικό χρώμα εκεί όπου χρειάζεται και το λαμπερό Bronzer "Sun Kissed" –δοκίμασε το και σαν ρουζ και θα με θυμηθείς- σου προσφέρει φυσική ηλιοκαμένη όψη με μια δόση λάμψης. Τόνισε τα ζυγωματικά, το κόκκαλο της μύτης, το πηγούνι και το μέτωπο με ένα πινέλο, συνθέτοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, διακριτικό ή πιο έντονο.

Extra tip: Όλες οι αποχρώσεις της μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκιές για μακιγιάζ, χωρίς όρια, από το πρωί έως το βράδυ.

Βήμα 2:  Kαι ένα και δύο και τρία και τέσσερα Seventeen Matte κραγιόν

Ακολουθεί ευχαριστήριος λόγος προς τα σωτήρια Seventeen κραγιόν μου. Προσοχή. «Πότε δεν με έχετε προδώσει και σας ευχαριστώ. Φαγητό -σαν γνωστή κοιλιόδουλη-, νερό, ποτό, χυμοί, snacks, γλυκά εσείς πάντα εκεί. Σταθερά και λαμπερά, με ανάλαφρη διάθεση χωρίς να με αφυδατώνετε. Σε κάθε μου make up look επιλογή. Ότι και αν διαλέγω matte or glossy lips, έτοιμα για να δημιουργήσετε το απόλυτο statement lip moment μου». Και τώρα στο θέμα μας, τι θα επιλέξω για σήμερα; Το κοκκινοφούξ Νο.77 λέει η Ε. στο γραφείο εκεί που κάνω την επίδειξη μου, η Κ. το Νο.78  φαν των νέων μπεζ-ροζ αποχρώσεων, η Δ. το φούξια Νο.79 με ψηλά τα χέρια και η Α. «δαγκωτό πορτοκαλί Νο.80» φωνάζει με λαχτάρα από την άλλη πλευρά του γραφείου. Mε τις 4 ολοκαίνουριες αποχρώσεις του ανεξίτηλου κραγιόν All Day Lip Color της Seventeen ξεχνάς ότι το φοράς ενώ αυτό παραμένει σταθερό όλη την ημέρα ακόμα και μέσα από την μάσκα σου. Εννοείται με δύο πλευρές, η μια με την απόχρωση της επιλογής σου και η άλλη με το top gloss είτε για ενυδάτωση και λάμψη είτε για λίγο φυσικό glow, που στεγνώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό και παραμένει μοναδικό.

Αν πάλι θέλεις matte χείλη με απαλή υφή, οι 4 νέες αποχρώσεις του Matlishious Super Stay Lip Color σε nude, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις είναι η επιλογή για καλοκαιρινά ζουμερά χείλη. Νο.27, Νο.28, Νο.29 και Νο.30, έφτασαν παρέα με το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο που διευκολύνει την εφαρμογή και δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και γεμάτο, σταθερό χρώμα ώστε να απολαύσεις το καλοκαίρι με πλούσιο χρώμα.

Βήμα 3: Πολύχρωμο neon βερνίκι για πολύχρωμη διάθεση

Last minute μανικιούρ on. Γράφω τις τελευταίες λέξεις του άρθρου, κοιτάζω δεξιά και αριστερά και ανοίγω δειλά το συρτάρι με τις πολύχρωμες neon επιλογές βερνικιών που έχω για έκτακτες περιπτώσεις προκειμένου να γίνει και η διάθεση μου πολύχρωμη, έτοιμη για party. Εάν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των αναποφάσιστων γυναικών μαζί με εμένα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα trend του καλοκαιριού, τολμήστε τα πολύχρωμα νύχια. Βάψτε τα νύχια σας με περισσότερα από ένα ζωηρά, έντονα neon χρώματα όπως το Φούξια (Νο.1), το Πορτοκαλί (No.2), το Μωβ (No.3), το Κίτρινο (No.4), το Πράσινου (No.5) και το Κοραλλί (Νο.6) που ανήκουν στις 6 νέες limited edition αποχρώσεις της σειράς Studio Rapid Dry Longlasting Color της Seventeen για ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει, ενθουσιάζει και προσδίδει θετικά vibes.  

Όποιος βιάζεται, δεν σκοντάφτει. Η Seventeen έχει μεριμνήσει γι αυτό. Το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο τους κάνει την ελεγχόμενη και ομοιόμορφη εφαρμογή του βερνικιού πανεύκολη έτσι ώστε να πετύχεις το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που αναζητάς με λίγες μόνο κινήσεις …και στην δουλειά. Αξεπέραστη ποιότητα και σύνθεση που στεγνώνουν αμέσως και έχουν εντυπωσιακή διάρκεια και λάμψη χρωματίζοντας την διάθεσή σου και δίνοντας μια νότα χαράς και ευτυχίας σε ό,τι κάνεις.

Eίστε πιο simply and chic; Επειδή τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την καθαρότητα ενός μίνιμαλ manicure, που θα προσθέσει την τελική πινελιά στο μικρό λευκό φόρεμα του party, επιλέξτε μονόχρωμο mani για να δώσετε flawless χρώμα στο look σας. Ασπάζομαι το φούξια, το ασπάζομαι. Μην ξεχάσεις, για να αποκτήσεις το ιδανικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια χρησιμοποίησε το βερνίκι σε συνδυασμό με τη βάση SEVEN7EEN Studio Priming Base και το top coat SEVEN7EEN Studio Rapid Shield Top Shine για να θωρακίσεις το μανικιούρ σου και να αποκτήσει διπλάσια διάρκεια και επιπλέον λάμψη.

Βήμα 4: Βάλε την τελευταία colored πινελιά στο μακιγιάζ σου

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη λίγο πριν την μεγάλη αποχώρηση για το party, ψαχουλεύω στο νεσεσέρ μου και ανοίγω την νέα μου χρωματιστή beauty εμμονή. Τις βλεφαρίδες μου τις θέλω πάντα γυριστές και εντυπωσιακές, να διατηρούνται αψεγάδιαστες όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζουρώνουν ή να κολλάνε χαρίζοντας βλέμμα που μαγνητίζει και το καλοκαίρι πάντα χρωματιστές. Από προσωπική εμπειρία μια colored marcara λοιπόν χωρίς αμφιβολία είναι το make up product που κάθε τίμιο νεσεσέρ οφείλει να έχει. Σου χαρίζει εκπληκτικό όγκο, σχήμα και τέλειο διαχωρισμό εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο πέρασμα. Ανάλογα με το υπόλοιπο make up σου επέλεξε τι σε εκφράζει για να δημιουργήσεις ένα σούπερ καλοκαιρινό look, τονίζοντας το βλέμμα σου και δίνοντας statement διάθεση στην εμφάνιση σου. Λέμε ναι στο χρώμα και το φωνάζουμε δυνατά. Μπες στο site της Seventeen και θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για μια πιο pop και φωτεινή διάθεση, χαρίζοντας extra πόντους στο στυλ σου. Καλή διασκέδαση!

This browser does not support the video element.