Φωτογραφίες νυχιών με διάφορα χρώματσ
© Instagram
Beauty

Οι top τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο του 2022

Spoiler alert: Δεν είναι οι μπορντό αποχρώσεις

Μάθε για τα χρώματα και τις nail art τεχνικές που θα ορίσουν τα φετινά φθινοπωρινά trends στο μανικιούρ.

Ένας από τους πιο παιχνιδιάρικους τρόπους για να αναδείξουμε την διάθεση και το προσωπικό μας στιλ, είναι σίγουρα το nail art. Τα νύχια μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα ως ένας καμβάς τέχνης, που μπορεί να επιδείξει σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο και ύφος (οκ, ανάλογα και με τις δεξιότητες μας ή του nail artist). Αν είστε λοιπόν από αυτούς που προσαρμόζουν το στυλ του μανικιούρ τους ανάλογα με τις εποχές, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι το Φθινόπωρο είναι η εποχή που αλλάζουν δραστικά τα χρώματα και η αισθητική των νυχιών μας.

Παρακάτω συγκέντρωσα τις κυριότερες φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που προσωπικά, είναι οι καλύτερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πλούσια χρώματα που θα ταιριάξουν υπέροχα με τα φθινοπωρινά σας πλεκτά, αλλά και φρέσκες τεχνικές που ξεχωρίζουν.

Το μαύρο γαλλικό
Η επιστροφή των 90s και 00s έφερε ξανά στα trends το εμβληματικό, γαλλικό μανικιούρ. Για φέτος όμως, οι λευκές άκρες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να το δοκιμάσεις. Το μαύρο γαλλικό με τα πολύ σκούρα ή απόλυτα μαύρα tips, είναι η νο1 τάση που θα μας δώσει την κατάλληλη φθινοπωρινή διάθεση. Δείχνει ιδιαίτερα minimal και κομψό σε οβάλ σχήματα νυχιών, ενώ αν αναζητάς μια πιο «edgy» προσέγγιση, μπορείς δημιουργήσεις ιδιαίτερες ή διπλές γραμμές στις άκρες του.

Τα “glazed donut” νύχια
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - η Hailey Bieber έκανε κάθε γυναίκα να θέλει τα viral “glazed donut” νύχια της. Και φυσικά υπάρχει λόγος για αυτό. Ταιριάζουν με τα πάντα και είναι λαμπερά και όμορφα σαν ένα γλασαρισμένο ντόνατ. Φέτος το φθινόπωρο θα τα δούμε σε νέες εκδοχές με ακόμα πιο ιριδίζοντα τελειώματα, σκουρότερες αποχρώσεις ή ως φινίρισμα πάνω από το γαλλικό μανικιούρ.

Οι καφετί αποχρώσεις
Αφήνουμε πίσω τα λευκά και τα pastel βερνίκια του καλοκαιριού και επιλέγουμε τις αποχρώσεις του καφέ για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Σκέψου ζεστά σοκολατί, καραμελέ και σκούρα καφέ στο χρώμα του espresso. Οι παραπάνω καφετί τόνοι δείχνουν πάντα σικ και κολακεύουν πολύ περισσότερο από το απόλυτο μαύρο. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα τάση είναι οι διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, εφαρμοσμένες ανά νύχι.

Οι ασημί και χρυσές πινελιές
Τα φυσικά νύχια είναι τάση. Το ίδιο και τα μεταλλικά. Με τον συνδυασμό και των δυο όμως, έχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα. Μια νότα χρυσού ή ασημένιου πάνω από ένα «γυμνό» μανικιούρ είναι η ιδανικότερη επιλογή για όσες αναζητούν ένα glam στοιχείο στα νύχια τους, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με λίγα φύλλα χρυσού ή διακριτικά διαμαντάκια. Η τεχνική που ξεχώρισε για φέτος βέβαια είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις στις άκρες του γαλλικού.

Aura nails
Πως θα σας φαινόταν αν η ενεργειακή σας αύρα ήταν αποτυπωμένη πάνω στα νύχια σας; Τα “aura nails” είναι μια τάση που ξεκίνησε από ένα φίλτρο του Tik-Tok και πλέον έχει περάσει στα μεγαλύτερα nail trends και στα άκρα δημοφιλών celebrities όπως η Megan Fox και Cardi B. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δημιουργείται ένα μοναδικό ombre εφέ σε κυκλικά σχήματα, με βάση την προσωπική μας αύρα, ή και όχι. Τυπικά η τεχνική χρειάζεται αερογράφο και χέρια επαγγελματία αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να την μιμιθείς με ένα σφουγγαράκι.

Το λαδί χρώμα
Το μεγαλύτερο nail trend του προηγούμενου Φθινοπώρου ήταν τα έντονα πράσινα νύχια. Για φέτος, το «it» χρώμα νυχιών του 2022, είναι μια πιο ουδέτερη απόχρωση του πράσινου, το απαλό λαδί. Αρκετές celebrities και influencers έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση πάνω σε κοντά ή μακριά νύχια και ενσωματωμένο σε 60s στροβιλισμούς και ιδιαίτερα σχήματα. Το αποτέλεσμα δείχνει πάντα ουδέτερο και θα ταιριάξει υπέροχα με την φθινοπωρινή και χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice