Δαχτυλίδια μαλλιών: 8 χτενίσματα για να συνδυάσεις το πιο 90s αξεσουάρ μαλλιών

Ποιος είπε ότι τα δαχτυλίδια προορίζονται μόνο για τα δάχτυλα;

Hair ring: Αναβάθμισε το στυλ και χτένισμά σου προσθέτοντας το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών  

Για μία γυναίκα είναι σημαντικά τα αξεσουάρ και αυτό γιατί κυρίως νιώθει πιο όμορφη κοσμώντας το σώμα της. Και οκ, να συμφωνήσω ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα, αλλά μπορείς να συμφωνήσεις και εσύ ότι πιθανότατα κρύβεται και στο κάτι extra: είτε αυτό είναι ένα καπέλο σαν τα αγαπημένα της αιώνιας -και εν τέλει δυστυχώς όχι αιωνόβιας- Queen, είτε μία ζώνη δερμάτινη με trucks, είτε ένα chocker με φτερά είτε τα hair rings- για ένα hot 90s και 00s vibe!

Ήδη έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά τα αξεσουάρ μαλλιών: Embellished στέκες με χάντρες, φλοράλ ή λεοπάρ κορδέλες, xlarge scrunchies με λαχούρια, τσιμπιδάκια με πέρλες ή στρας, μεγάλα κοκάλινα κλαμερ. Σειρά έχουν τώρα τα δαχτυλίδια μαλλιών. Ξέρω ξέρω μέχρι τώρα φορούσες δαχτυλίδια στα δάχτυλα των χεριών, άντε και στα δάχτυλα των ποδιών, όμως είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψεις. Πρόκειται για μικρά κρικάκια κυρίως σε ασημί ή χρυσό χρώμα. Άλλα είναι σκέτα δίνοντας την αίσθηση του piercing και άλλα διακοσμημένα με μικρά σχέδια, όπως αστέρια, καρδούλες, evil eyes, φύλλα, πεταλούδες, κοχύλια κ.ά. Ωστόσο για να αναδειχθούν χρειάζονται το κατάλληλο χτένισμα.

Παρακάτω θα βρεις 8 εύκολα χτενίσματα για να τα συνδυάσεις με το trend των hair rings.

  1. Δοκίμασε τα με μία πλεκτή ψηλή ponytail ή χαμηλή κοτσίδα. Είναι μία εύκολη και συγχρόνως fresh επιλογή.
  2. Για μία πιο rock επιλογή, φτιάξε μία πλαϊνή ολλανδική πλεξούδα και άσε τα μαλλιά σου από την άλλη μεριά ανακατεμένα.
  3. Αντί για μία πλεξούδα, φτιάξε δύο γαλλικές πλεξούδες, έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με περισσότερα αξεσουάρ –the more the merrier-.
  4. Αν θες να τολμήσεις λίγο περαιτέρω, βάψε κάποιες τούφες από τις πλεξούδες σου σε διαφορετικό χρώμα, όπως ροζ ή πράσινο.

  5. Για μία πιο girly εμφάνιση φτιάξε τα αγαπημένα space buns και πρόσθεσε τα hair rings στους δύο «κεφτέδες». Αν θέλεις, μπορείς να πλέξεις γαλλικά τα μαλλιά σου μέχρι τους κότσους σου.
  6. Για cool -all the way- εμφάνιση φτιάξε τα μαλλιά σου σε πολύ μικρές πλεξούδες και πρόσθεσε διάσπαρτα σκέτα ασημένια κρικάκια.
  7. Αν θες κάτι ακόμα πιο stylish, τότε απλά ξεχώρισε δύο τούφες μαλλιών από την αριστερή και δεξιά πλευρά –θα σου είναι πιο εύκολο να προσθέσεις τα δαχτυλίδια αν τις πλέξεις- και άσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου λιτά ή πιασμένα όπως επιθυμείς.
  8. Επίσης το all time classic στεφανάκι μαλλιών θα κάνει τη δουλειά του αν είσαι σε πιο ρομαντικό mood.

Put a (hair) ring on it!