Κέλι Μπρουκ: «Ένιωθα "παρείσακτη" λόγω των πλούσιων καμπυλών μου»
H Κέλι Μπρουκ © Twitter
Beauty

Η Κέλι Μπρουκ ένιωθε παρείσακτη στον κόσμο της μόδας λόγω των καμπύλων της

To body positivity μήνυμα του μοντέλου

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Κέλι Μπρουκ για τις καμπύλες της και τον κόσμο της μόδας

Η Κέλι Μπρουκ αποκάλυψε ότι ένιωθε πάντα «παρείσακτη» στη βιομηχανία της μόδας εξαιτίας της πληθωρικής της σιλουέτας. Το 42χρονο μοντέλο, που βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ισχυρίστηκε ότι έχανε δουλειές, καθώς οι εταιρείες προσλάμβαναν λεπτότερα κορίτσια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της το περιοδικό «Fabulous» της «Sun», μίλησε για το πώς έχει αλλάξει η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια και πώς πλέον αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

Η Κέλι Μπρουκ δήλωσε στη συνέντευξή της: «Η συνεργασία με εταιρείες μόδας είναι κάτι που πάντα μου άρεσε, αλλά δεν ήταν πάντα όλες ανοιχτές με μένα λόγω του σώματός μου. Ήμουν γεμάτη καμπύλες και δεν είχα τη λεπτή φιγούρα που ήθελαν. Η βιομηχανία της μόδας έχει αλλάξει τόσο πολύ, που ακόμη και η αγορά γοητευτικών σετ εσωρούχων και μαγιό ήταν αδύνατη αν ήσασταν πάνω από C cup».

Δεν είναι λίγες φορές άλλωστε που η Μπρουκ ποζάρει με το μπικίνι της στην αυλή του σπιτιού της και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Instagram θέλοντας - να περάσει το μήνυμα πως όλα τα σώματα είναι όμορφα και σέξι, ενώ κάλεσε όλες τις γυναίκες να «αγκαλιάσουν τις καμπύλες τους».

Το 1995, η Kέλι Μπρούκ εμφανίστηκε στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή «Fist of Fun» που σημάδεψε την καριέρα της στο Χόλιγουντ ως επιτυχημένη διασημότητα. Αργότερα, το 2000, έπαιξε τον ρόλο της Σάρα σε μια ταινία θρίλερ με τίτλο «Sorted».

Η Κέλι Μπρούκ έχει εμφανιστεί ως guest κριτής στο Britain’s Got talent και έχει παρουσιάσει ραδιοφωνικές εκπομπές «Saturday Breakfast» και «Heart London Drivetime».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Brook (@iamkb)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice