Η BEE CERA δημιουργεί καινοτόμα καλλυντικά με κερί μέλισσας

Φυτική προέλευση και υψηλή τεχνολογία

Η BEE CERA κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών με κερί μέλισσας, η οποία παρέχει προστασία και φροντίδα στο δέρμα.

Η BEE CERA δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και την ποιότητα. Τα καινοτόμα σκευάσματα συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παραδοσιακή κοσμετολογία με τις σύγχρονες τεχνικές. Περιέχουν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και βούτυρα καρπών, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια. Το όραμα της BEE CERA είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 

Το κερί που εκκρίνεται από τους κηρογόνους αδένες της μέλισσας είναι 100% φυσικό προϊόν και αποτελεί το βασικό συστατικό των καλλυντικών της BEE CERA. Το κερί της μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες, κάνει το δέρμα πιο απαλό και ελαστικό, ενισχύει την αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δέρματος, επουλώνει και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - 150mL

98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο αφρός προσώπου καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να το ερεθίζει. Έχει πλούσια σύσταση που διαρκεί και δεν αφήνει υπολείμματα. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλο και για την περιοχή γύρω απ’ τα μάτια. Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε καθημερινά πρωί - βράδυ. Απλώστε μια ποσότητα στη παλάμη σας και κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - 50ml

99% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Η κρέμα απολέπισης δημιουργεί αναζωογόνηση και λάμψη. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, μειώνει τις δυσχρωμίες και τις πανάδες και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την απλώσετε σε νωπή επιδερμίδα και να κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική κρέμα. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε από 1 έως 2 φορές την εβδομάδα.

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΙΛΟ - 50ml

98,7% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Η μάσκα προσώπου έχει ως αποτέλεσμα ένα βαθύ καθαρισμό. Απομακρύνει τους ρύπους και ενυδατώνει το δέρμα. Συμβάλλει στην τόνωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Για να την εφαρμόσετε, ρίξτε στο πρόσωπο σας χλιαρό νερό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι. Στη συνέχεια, απλώνετε μία πλούσια στρώση μάσκας. Αφήστε τη μάσκα για 10 έως 15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΒΑΘΕΙΑΣ ΘΡΕΨΗΣ - 30ml

98,7% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο ορός προσώπου αποκαθιστά και επανενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης του δέρματος. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Η χρήση του θα πρέπει να γίνεται μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού. Απλώνετε μια μικρή ποσότητα ορού σε όλο το πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε την κρέμα προσώπου BEE CERA.

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
www.beecera.gr