Τα νέα trends στο μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών για τον φετινό χειμώνα
Valeria Boltneva / pexels
Beauty

Τα νέα trends στο μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών για τον φετινό χειμώνα

Θέλουν τόλμη, προσθέτουν γοητεία

3 νέα trends που επικρατούν στο μακιγιάζ του χειμώνα 2022-2023 για τα μάτια και τα χείλη

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο μακιγιάζ του χειμώνα; Έχετε μπουχτίσει με τα χείλη στο χρώμα του μούρου και τα smokey eyes; ΟΚ, αυτά είναι τα στανταράκια ενός χειμερινού μέικ απ, ανεξαρτήτως χρονιάς. Είναι οι διαχρονικές επιλογές, αλλά κάθε χρονιά υπάρχουν και άλλα trends για να πειραματιστεί κανείς. Ας δούμε τι επικρατεί για τον χειμώνα '22-'23.

Σκιά στο χρώμα της μουστάρδας
Είναι το μεγάλο τρεντ. Το μουσταρδί είναι αφενός ένα κολακευτικό χρώμα σκιάς ματιών, αφετέρου μπορεί να θεωρηθεί κατά κάποιο τρόπο ουδέτερο. Είναι ένα πλούσιο χρώμα που αναδεικνύει σχεδόν όλους τους τόνους δέρματος και χρησιμοποιείται εύκολα ως συμπλήρωμα άλλων σκιών: μπορεί να είναι η απόλυτη μεταβατική απόχρωση για μοβ σκιές, προσθέτει ζεστασιά σε ένα καφέ smokey eye. Αν υπάρχει διάθεση και τόλμη, μπορείτε να την απλώσετε ως κύριο χρώμα στα καπάκια του ματιού.

Φουτουριστικό ασήμι κραγιόν
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα είναι οι τάσεις του μακιγιάζ σε 100 χρόνια; Ίσως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση με το τρεντ του χειμώνα που ακούει στο όνομα «φουτουριστικό ασημί». Μια παγωμένη, μεταλλική σκιά έχει ξαναμπεί στα μάτια μας, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όποτε φέτος οι make-up artists απλώνουν ασήμι και στα χείλη. Ένας μοναδικός τρόπος να φορέσετε ένα φουτουριστικό κραγιόν είναι να κάνετε περίγραμμα με ένα μαύρο ή γκρι μολύβι και να δημιουργήσετε ένα ombre αποτέλεσμα σβήνοντάς το με το μεταλλικό ασημί. Μπορείτε να προσθέσετε και lip gloss για έξτρα λαρτζ λάμψη.

Μαύρο στα χείλη
Όλα ξεκίνησαν με το Halloween, όπου ένα μαύρο κραγιόν είναι must. Εκτός Halloween, στην πραγματική ζωή, υπάρχει η εναλλακτική του μαύρου lip gloss. Αυτό έχει διπλό όφελος: πρώτον, είναι της μόδας, δεύτερον διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα, κάτι που χρειάζεται στο κρύο του χειμώνα. Μπορείτε να το φοράτε άνετα κάθε μέρα συνδυάζοντάς το με ένα nude, ροζ ή κόκκινο κραγιόν. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα lip liner. Αν υπάρχει τόλμη, το εφαρμόζετε πάνω από μαύρο κραγιόν για ένα dark, ροκ αποτέλεσμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice