Εύκολα χτενίσματα
Kimia Zarifi / Unsplash
Beauty

7+1 εύκολα χτενίσματα για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Υλοποιήσιμα σε λιγότερο από 5 λεπτά

8 εύκολα και τρέντι χτενίσματα για να είστε έτοιμοι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο χρόνος που χρειάζεται η καθεμιά μας για να ετοιμαστεί πριν μια έξοδο το πρωί για να πάει στη δουλειά αλλά ακόμα και για έναν απλό καφέ μια Κυριακή, διαφέρει κατά παρά πολύ και γίνεται και συχνό αίτιο για τσακωμούς, καθώς η αναμονή αλλά και η αργοπορία δεν είναι καθόλου ευχάριστες περιστάσεις. Η διαδικασία της προετοιμασίας για μια έξοδο όμως είναι μια μοναδική  “ιεροτελεστία” για πολλές γυναίκες, γιατί σίγουρα όταν ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τον φροντίζεις (ειδικότερα μετά μουσικής υπόκρουσης), χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις. Δεν είναι πάντα όμως άπλετος ο χρόνος, και καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ώρα κυλάει, κάποια βήματα της ημέρας πρέπει να απλοποιούνται ή να παραλείπονται, και τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα από τα πιο χρονοβόρα project. Έτσι σας ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πιο εύκολα στην υλοποίηση, trendy, επικρατέστερα και all day χτενίσματα, για να εμπνευστείτε και να πειραματιστείτε!

Space buns
Παιχνιδιάρικο και girly, τα κεφτεδάκια όπως τα λέγαμε μικρές, μπορεί να ακούγονται ένα παιδικό χτένισμα που μας έκαναν οι μαμάδες μας, αλλά είναι μια cool προσθήκη στην καθημερινή μας εικόνα, με περιποιημένα και ανανεωμένα μαλλιά, όμως αλλάζοντας λίγο τα δεδομένα.

Βaby braids
Αφιερωμένο στις ρομαντικές ψυχές της παρέας, τα μικρά κοτσιδάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και χαρακτηριστικές επιλογές των stars, που προσφέρουν ένα νεανικό twist στις εμφανίσεις σας.

Hair flip
Εμπνευσμένο από τα 60s, τις κούκλες Bratz αλλά και την Barbie, το καθιστά ένα iconic trend και μια επιλογή πολλών celebrities, καθώς είναι είναι μια αλογοουρά με flippy άκρες και τέλειο για second hair day που δείχνει λες και μόλις βγήκες από το κομμωτήριο.

Ηalf up- half down
Met Gala αγαπημένο, αλλά και γενικότερα all time classic, τα μισά μαλλιά πιασμένα με κάποια κορδέλα ή αξεσουάρ θεωρείται η επιτομή του σικ, καθώς επιτρέπει στο πρόσωπο να φανεί, και είναι ιδανικό για casual αλλά και glam εμφανίσεις.

Βallerina low bun
Με το balletcore να εκτοξεύεται ως ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή trend, το χτένισμα που το ολοκληρώνει, είναι μέρος αυτής της λίστας. Ο χαμηλός κότσος πάνω από τον αυχένα εκτός από άπειρη κομψότητα, όπως εξάλλου και όλος ο κόσμος του μπαλέτου, αναδεικνύει υπέροχα το μακιγιαζ και τα κοσμήματα λόγω της sleek αίσθησης που τα φέρνει σε πρώτο πλάνο.

Kλάμερ 00s
Μπορεί τα κλάμερ σε πολλές από εσας να ακούγονται μια πολύ πρόχειρη λύση, αλλά αυτό το αξεσουάρ έχει επανέλθει πανηγυρικά στη μόδα τα τελευταία χρόνια και οι influencers το ανέδειξαν ως απόλυτο trend για ένα λόγο, δηλαδή για το effortlessly polished αποτέλεσμα που προδίδει.

"Pamela Anderson" bun
Ιδανικό για λαμπερές εμφανίσεις, εξού και το όνομα του, αλλά ακόμα και για πρωινές εμφανίσεις καλύπτοντας ένα "bad hair day". Αναφερόμαστε ουσιαστικά στην εξέλιξη του “messy bun”, απλώς επιμελώς ατημέλητα. Μην ξεχάσετε να αφήσετε κάποιες τουφίτσες να στολίζουν το πρόσωπό σας, αλλά και κάποια έντονα κοσμήματα.

Xωρίστρα στο πλάι
Ενώ σε αντίθεση με τις προηγούμενες επιλογές δεν θεωρείται ακριβώς χτένισμα, είναι μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές διάσημων hairstylists για εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά. Με έναν αέρα από 90s supermodel, είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψετε δίνοντας όγκο στο μπροστινό μέρος με τη χρήση βούρτσας και σεσουάρ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice