Τα πιο εντυπωσιακά βραδινά eye makeup looks

Glitter, λάμψη και στρας σε μονομαχία

5 ιδέες μακιγιάζ για λαμπερές εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2023. 

Το καλοκαιράκι μάς «χτυπάει» την πόρτα και εμείς πρέπει να το υποδεχτούμε υπέρλαμπρες. Αυτή η εποχή συνοδεύεται βέβαια από διακοπές, πάρτι, γάμους, βαφτίσια, βραδινές εμφανίσεις... Θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει ως μια μαξιμαλιστική περίοδο, γεμάτη λάμψη και χαρά, με το μακιγιάζ να κυμαίνεται στα ίδια μονοπάτια, γεμάτο χρώμα, γκλίτερ και αντιθέσεις για να ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση. Το βλέμμα, εξάλλου, είναι από τα πιο καθηλωτικά χαρακτηριστικά, οπότε είμαστε θετικοί σε κάθε είδους εξτραβαγκάνζα με σκοπό την ανάδειξή του. Παρακάτω, θα βρείτε 5 εύκολες και μοναδικές επιλογές για μακιγιάζ ματιών που ανακαλύψαμε στο Instagram, ώστε το βλέμμα σας να κλέβει την παράσταση σε κάθε καλοκαιρινό event που θα παρευρεθείτε.

Smoky Glam
Οι πιο σκούρες αποχρώσεις στα βλέφαρα σίγουρα «τραβούν» το ενδιαφέρον και δημιουργούν μια αίσθηση μυστηρίου, πόσω μάλλον αν διαθέτουν και μια δόση γκλίτερ
.

Frosty blue
Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα παγωμένο, κυριαρχικό και εντυπωσιακό βλέμμα, το γαλάζιο γκλίτερ είναι η καλύτερη επιλογή. Ειδικά σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο outfit που θα σας μεταμορφώσει αμέσως στην βασίλισσα του πάγου, -ή μήπως του πάρτι
;

Euphoria inspired
Σειρά σταθμός των τελευταίων χρόνων, με πολλά δισεκατομμύρια φαν και κάθε κίνηση του συγκλονιστικού cast να γίνεται viral σε δευτερόλεπτα. Εκτός από το εξωπραγματικό μακιγιάζ γεμάτο στρας και γκλίτερ, τα ρούχα της Cassie και της Maddie και τα υπέρλαμπρα νύχια, η απόχρωση που μάς μάγεψε είναι η έντονη ροζ σκιά με λάμψη ή στρας, η οποία προσδίδει ένα άκρως νεανικό, out of comfort zone και παιχνιδιάρικο στοιχείο.

Caramel Smoky
Οι γήινοι τόνοι είναι πιο συνηθισμένη επιλογή γιατί κολακεύουν και δίνουν «θερμή όψη» στο βλέμμα, αλλά επειδή
αναφερόμαστε σε βραδινές εμφανίσεις, θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω, προτείνοντας μαύρο μολύβι και eyeliner, καθώς και μια μικρή δόση λάμψης.

Outer space
Έντονες γραμμές και χρώματα εμφανίστηκαν τη φετινή χρονιά σε όλες τις πασαρέλες των γνωστών οίκων και γρήγορα «υιοθετήθηκαν» και από γνωστά μοντέλα όπως η Bella Hadid, που θεωρείται ότι έχει δημιουργήσει τα περισσότερα trends για το 2022, με το μακιγιάζ της να είναι σίγουρα ένα από αυτά. Για να πετύχετε λοιπόν το «ανοδικό» σχήμα ματιών και το έντονο βλέμμα, πρέπει να τολμήσετε silver στοιχεία και απότομες γραμμές που δίνουν -αν μη τι άλλο- μια εξωγήινη γοητεία.