Οι πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2023

Ήρθε η ώρα για την αλλαγή που τόσο καιρό ήθελες

Οι 5 επικρατέστερες τάσεις για να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου το φετινό καλοκαίρι. 

Το καλοκαίρι είναι από μόνο του μια εποχή που μας βάζει σε διάθεση πειραματισμού, καθώς κάθε φορά που η σεζόν αλλάζει έχουμε ανάγκη είτε να δώσουμε λίγο παραπάνω σημασία στην εμφάνισή μας, είτε να κάνουμε μια μικρή αλλαγή για να ανανεωθούμε. Το πιο σύνηθες είναι να υιοθετούμε ένα διαφορετικό κούρεμα ή να αλλάζουμε το χρώμα των μαλλιών μας, γιατί τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε πάντα στην εμφάνιση μας και μπορεί να μετατρέψει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας με μόνο μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Έτσι λοιπόν και εμείς συντάξαμε την πιο ολοκληρωμένη λίστα από τις τάσεις που θα επικρατήσουν την καλοκαιρινή σεζόν του 2023 σε χρώματα και κουρέματα που θα λατρέψετε, για να τολμήσετε την αλλαγή που τόσο καιρό θέλατε να κάνετε στο λουκ σας. Από πολύ κοντό καρέ έως μακριά με αφέλειες, οι παρακάτω επιλογές θα σας δώσουν το fresh αλλά και ανεπιτήδευτο αέρα που ταιριάζει στο mood των διακοπών.

School girl bangs
Ίσως το πιο δημοφιλές κούρεμα της σεζόν, οι μακριές αλλά και γεμάτες αφέλειες, εμπνευσμένες από την σχολική μας ηλικία, άκρως παιχνιδιάρικες και sexy, αλλά και προ πολλού approved από τις γαλλίδες, είναι ένα εγγυημένο κούρεμα που ταιριάζει σε όλους, αλλά αναδεικνύεται κυρίως σε ίσια μακριά μαλλιά.

90s fringe
Θα μπορούσε να ονομαστεί και ως τα κουρτινάκια της Matilde Djerf, της σουηδής influencer που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμμονή με τον όγκο των 90s στα μαλλιά το πιο περιζήτητο κούρεμα. Αυτό δεν μας εκπλήσει βέβαια, γιατί τα πλούσια μαλλιά ανέκαθεν προσέδιδαν ανεπιτήδευτο sexiness και θηλυκότητα, ακολουθώντας όμως με την απλότητα και την quiet luxury αισθητική που διαμορφώνεται στην απόλυτη τάση του 2023.

Linen blonde
Εξερευνώντας όλα τα νέα hair trends, αυτό που βλέπουμε να ξεχωρίζει τώρα είναι η φυσική ξανθιά απόχρωση, με μαλλιά που μοιάζουν να άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο, ανάλαφρα και ουδέτερα σαν τα λινά υφάσματα, εξου και το όνομα! Αποτελεί ήδη το νέο must try των celebrities, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο trend έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε ξανθιά βάση, αλλά το πιο σημαντικό, σε κάθε τόνο επιδερμίδας. 

Κοντό καρέ
Διαχρονικό, κομψό, εύκολα διαχειρίσιμο, αλλά και εντυπωσιακό από τη φύση του, το κοντό καρέ είναι ένα κούρεμα που θα σου λύσει τα χέρια το φετινό καλοκαίρι. Η ειδοποιός διαφορά του από άλλα στιλ είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, εκτοξεύοντας αυτομάτως το στιλ τους. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling και στεγνώνει πολύ εύκολα ώστε να φαίνεστε όλες τις ώρες της ημέρας χτενισμένη!

Soft ginger
Μια ζεστή πλούσια απόχρωση, λαμπερή και για statement εμφανίσεις, καθώς η γλυκιά απόχρωση του κόκκινου, προσδίδει ένα fresh αποτέλεσμα χωρίς να αλλάζει ριζικά την εικόνας σας. Αναφερόμαστε λοιπόν στην ουσία σε ένα χρυσαφένιο χρώμα που ανάλογα με το πόσο σκούρα είναι τα μαλλιά σας, η απόχρωση προσαρμόζεται και είτε γίνεται πιο ψυχρή, είτε πιο θερμή, διασφαλίζοντας πως το δέρμα σας θα φωτιστεί σωστά, διατηρώντας πάντα την μοναδικότητα του ginger χρώματος.