Clinéa: Αυτά είναι τα κορυφαία clean beauty προϊόντα που δεν λείπουν από το νεσεσέρ μας

Συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης

Αποτελεσματικά και αγνά, τα clinéa σεβονται το δέρμα, αλλα και το περιβάλλον, θέτοντας νέους όρους στην ομορφιά.

Όταν ένα brand καταφέρνει να συνδυάσει την αποτελεσματικότητά της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης και μέσα σε ελάχιστους μήνες να γίνει το beauty talk-of-the-town ξέρεις ότι κάτι κάνει καλά. Το νέο ελληνικό brand ομορφιάς clinéa μπορεί να μας συστήθηκε ως το πρώτο beauty brand φαρμακείου με clean φιλοσοφία, επαναγεμιζόμενες συσκευασίες και υπόσχεση αποτελεσματικότητας πιστοποιημένης με κλινικές μελέτες για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά, η αλήθεια όμως είναι ότι μάς κέρδισε στην πράξη.

Καινοτόμα προϊόντα που κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται, υπέροχες υφές και απολαυστική εμπειρία χρήσης έχουν κάνει τους πάντες να μιλάμε για το νέο μας λατρεμένο skincare brand και να έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα προϊόντα που απέκτησαν hero status στα νεσεσέρ μας για μια ολοκληρωμένη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Κρατάς σημειώσεις;

Προϊόντα Clinea

Νερό Καθαρισμού Micellar SUPERFOOD SPLASH

Πες αντίο στο επίμονο μακιγιάζ και τους καθημερινούς ρύπους και δώσε στην επιδερμίδα σου ένα boost ενυδάτωσης με αυτό το απίστευτο νερό καθαρισμού Micellar.

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και ελεγμένο οφθαλμολογικά και δερματολογικά, καθαρίζει αποτελεσματικά, αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ χωρίς ξηραίνει την επιδερμίδα και την ‘ξαναγεμίζει΄φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Νερό Καθαρισμού Micellar SUPERFOOD SPLASH

Απολεπιστική Tονωτική Λοσιόν GLAM & TONIC

Αυτή η απολεπιστική τονωτική λοσιόν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για ένα ονειρικά λαμπερό δέρμα. Με 5% υκολικό οξύ και τζίντζερ, απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, επαναφέρει τη λάμψη & βελτιώνει το χρωματικό τόνο.

Clinea Glam n' Tonic

Ενυδατική Kρέμα Mατιών EYE SMOOTHIE

Αν οι μαύροι κύκλοι είναι ο εφιάλτης σου, εμπιστεύσου αυτή την λεπτόρρευστη κρέμα με υαλουρονικό οξύ, τετραπεπτίδιο και gingko biloba και δεν θα μοιάζεις πια με θλιμμένο panda. Ενυδατώνει άμεσα για έως και 48ώρες, αποσυμφορεί άμεσα την περιοχή των ματιών και αποκαθιστά τη λάμψη μειώνοντας έτσι την όψη των μαύρων κύκλων.

Clinea Eye Smoothie

Αντιρυτιδικός & Συσφικτικός Ορός COLLAGEN BOUNCE

Κέρδισε τη μάχη απέναντι στις ρυτίδες, με αυτό το βελούδινο ορό που περιέχει 5% σύμπλοκο βιομιμητικού κολλαγόνου φυτικής προέλευσης και τριπεπτίδιο κολλαγόνου φυτικής προέλευσης. Μειώνει τις ρυτίδες, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και ‘ξαναγεμίζει’ την επιδερμίδα σου ελαστικότητα κάνοντάς τη να φαίνεται πιο λεία και σφριγηλή.

Clinea Collagen Bounce Serum

Gel-Κρέμα Ενίσχυσης Λάμψης με Χρώμα TINT & GLOW

Αυτή η ελαφριά gel-κρέμα με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης και τζίντζερ δίνει άμεσα στο δέρμα μία περλέ λάμψη και διάφανη χρωματική κάλυψη για πρόσωπο που ακτινοβολεί! Με συνεχή χρήση ‘ξαναγεμίζει’ την επιδερμίδα με λάμψη, μειώνει ρυτίδες και πανάδες, ενώ είναι σχεδιασμένη να δέχεται ανταλλακτική κάψουλα  μειώνοντας κατά 87% τους ρύπους από τη συσκευασία.

Clinea Tint n' Glow

Ανυπομονείς να τα δοκιμάσεις; Επισκέψου το κοντινότερό σου φαρμακείο για να ανακαλύψεις τα ιδανικά clinéa προϊόντα για σένα ή πήγαινε "διαβασμένος" έχοντας κάνει πριν το τεστ "Βρείτε Τη Ρουτίνα Σας"  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.clineacosmetics.com

FB: ClineaGreece IG: @Clinea_Greece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice