Η Κέιτ Μος αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα νέα και λαμπερή

Κατά τη διάρκεια της 25ετής καριέρας της είχε άφθονο χρόνο για να μάθει τα μυστικά της ομορφιάς. Τώρα, η Κέιτ Μος αποκαλύπτει ποιος είναι ο τρόπος για να δείχνεις πάντα νέα και λαμπερή, όπως εκείνη στα 40 της. Σημείωσε: μασάζ προσώπου, self-tan και κόκκινο κραγιόν.

image

Τα βασικά

Ορκίζεται στο μασάζ προσώπου για να διατηρείται το δέρμα σε άψογη κατάσταση. «Ο Νίκολα Τζος μου κάνει ένα απίστευτο μασάζ με το Sanctuary Spa Wonder Oil Serum. Είναι σα να κάνεις φυσικό λίφτινγκ».

Ζυγωματικά

«Μου αρέσει να αναμειγνύω μπρονζέ και φωτεινά χρώματα στο ρουζ μου για να τονίζω τα ζυγωματικά μου. Λατρεύω τη Filmstar Killer Cheekbones Palette».

Χείλη

«Τα κόκκινα χείλη είναι το “ασφαλές” μου party look. Είναι ωραίο να έχεις ουδέτερα αλλά λαμπερά μάτια και πρόσωπο και ένα έντονο κραγιόν στα χείλη. Το αγαπημένο μου είναι το Rimmel Lasting Finish by Kate Moss Lipstick 001».

Λάμψη

«Μπορείς να γλιτώσεις από ένα hangover look με το μαύρισμα, αφού καλύπτει πολλές “αμαρτίες”. Εγώ χρησιμοποιώ το St tropez Self Tan Lyxe Dry Oil στο πρόσωπο και το σώμα μου πριν από κάθε “μεγάλη” νύχτα.

Μάτια

«Χρησιμοποιώ πάντα μολύβια στα μάτια μου. Είναι μαλακά και με λίγη λάμψη οπότε αν τα “μουτζουρώσεις” ελαφρώς, φαίνονται σαν σκιά».

Άρωμα

Αυτή την εποχή του χρόνου της αρέσουν τα πιο μελαγχολικά αρώματα, όπως το Ginsberg is God και το Je t’aime Jane, της Bella Freud.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice