4 βήματα για μια ρουτίνα ευεξίας και ομορφιάς με φυσικά προϊόντα

Βρήκαμε τα κατάλληλα προϊόντα φιλικά για εμάς και το περιβάλλον

Το Herbstore.gr , με έμφαση στην μαγική λειτουργία της φύσης, παρασκευάζει προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες και μεγάλη αποτελεσματικότητα. 

Το skincare είναι η πιο σημαντική ρουτίνα ομορφιάς για μια γυναίκα. Όποια δεκαετία της ζωής της και αν διανύει είναι σημαντικό να προσέχει τον εαυτό της σα να ήταν το πολυτιμότερο δώρο που της έχουν κάνει. Και στα αλήθεια είναι. Το πρόσωπο της είναι ο καθρέφτης της, είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο ζωγραφίζεται το χαμόγελο της. Το σώμα της είναι το μέσο που εξερευνεί τον κόσμο και κατ΄ επέκταση τον εαυτό της. Σύμμαχος στην φροντίδα του εαυτού της είναι εταιρίες που αγαπούν και σέβονται τη μοναδικότητα και διαφορετικότητα κάθε γυναίκας.

Μία τέτοια εταιρία είναι το Herbstore.gr με φυσικά προϊόντα ελληνικής προέλευσης, τα οποία στέκονται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό μεγάλων ξένων εταιριών. Από το 1975, δημιουργούν αποτελεσματικά προϊόντα, με ωραίες μυρωδιές και satin υφές, από φυσικά στοιχεία, καθόλου επιβλαβή για την επιδερμίδα και εν γένει το άτομο. Η ομάδα του Herbstore.gr παρασκευάζει και τυποποιεί έλαια βάσης, αιθέρια έλαια, κηραλοιφές, σαπούνια και βάμματα, καθώς και βότανα ωφέλιμα για την υγεία. Με έμφαση στην μαγική λειτουργία της φύσης, έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών, προωθώντας την αγάπη και τον σεβασμό στις αγνές πρώτες ύλες και τον μινιμαλισμό, προωθώντας μια φιλοσοφία less is more.

Herbstore, φυτικά προϊόντα

Λίγα λόγια για την Herbstore

Η επιχείρηση της οικογένειας Καραγιάννη, η οποία εδρεύει στο Νομό Ημαθίας κοντά στο χωριό Άμμος, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της συλλογής, παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας διαφόρων πρώτων υλών από το 1975. Από το 2020 φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της το δικό της χημείο εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ με αριθμό 60284/16-9-2016, ώστε όλη η σειρά με τα cosmetics νέας γενιάς που έχει στη συλλογή της να παρασκευάζονται με τις άκρως αυστηρές προδιαγραφές που τηρεί λόγω του ISO 22716 και με τις καλύτερες πρώτες ύλες δική τους προέλευσης. Τα περισσότερα από τα προϊόντα τους τα συλλέγουν από βουνά όπως τα Πιέρια Όρη, το Βέρμιο και το Πήλιο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με φυτοφάρμακα, ενώ τα υπόλοιπα τα καλλιεργούν με πολύ σεβασμό προς τη φύση και κατ΄ επέκταση σε εμάς.

Η αυξημένη ζήτηση των τελευταίων ετών, τους οδήγησε στην ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, και από το 2016 βρίσκονται στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά αλλά και με ότι πιο καλαίσθητο και μοντέρνο σε ότι αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Πρόκειται να δημιουργηθεί δίκτυο franchise στην Ελλάδα και θα επεκταθεί και στο εξωτερικό. Οι τιμές είναι χαμηλές, ώστε να μπορεί να τις προμηθευτεί κάθε γυναίκα και άνδρας.

Στο Herbstore.gr θα βρείτε προϊόντα που θα συμβάλλουν συνολικά στην ευεξία του οργανισμού σας: από βάμματα, φυτικά γλυκαντικά, μπαχαρικά, φυτικές κάψουλες, φυτικές πρωτεΐνες μέχρι teabags, φαρμακευτική κάνναβη, αξεσουάρ τσαγιού, φυτικά απολεπιστικά, άργιλους, food flavors, φυτικά βούτυρα και πολλά άλλα. Σημαντικό να αναφέρουμε είναι ότι το Herbstore.gr έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων του ανθρώπινου οργανισμού (πάνω από 45). Για κάθε ασθένεια, υπάρχει ένα εξειδικευμένο φυτικό  προϊόν που βοηθάει στην θεραπεία της συγκεκριμένης πάθησης (είτε σε συνδυασμό παθήσεων), μεταξύ των οποίων θα είναι ανθόνερα, φυτικές κρέμες, κηραλοιφές, σαπούνια, βότανα, εμφαπτιζόμενα ροφήματα, φυτικές κάψουλες, αιθέρια έλαια  κ.ά. Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο την αντιμετώπιση, αλλά και την πρόληψη.

 

Έχοντας μεγάλη περιέργεια να δούμε πως ανταποκρίνεται το δέρμα μας και ο οργανισμός μας στα προϊόντα τou Herbstore.gr , τα δοκιμάσαμε, πραγματικά ενθουσιαστήκαμε και σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ευεξίας και ομορφιάς, ιδανική να την ακολουθείτε καθημερινά.

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα φυτικό σαπούνι

Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει πριν τοποθετήσουμε οτιδήποτε στο πρόσωπο μας (πριν καν το αγγίξουμε) είναι ένας καλός καθαρισμός. Προμηθεύτηκα το σαπούνι ελαιόλαδου με ροζ άργιλο και Βιταμίνη Ε, ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Έμαθα και διαπίστωσα ότι η Βιταμίνη Ε συμβάλλει σημαντικά στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου και στην προστασία της από τη γήρανση. Δοκίμασα ακόμη το σαπούνι ενεργού άνθρακα με τεϊόδεντρο. Ο ενεργός άνθρακας είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική καθαριστική του ικανότητα και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες, ενώ το τεϊόδεντρο αποτελεί ένα αποτελεσματικό καθαριστικό έλαιο. Μετά την πλύση το πρόσωπο μου ήταν φρέσκο, δροσερό και έτοιμο να δεχτεί όλα τα ακόλουθα ευεργετικά προϊόντα περιποίησης.

Μάθαμε περισσότερα για τα χειροποίητα σαπούνια του Herbstore.gr και σας τα παραθέτουμε- γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι βάζουμε στο δέρμα μας. Παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης και σε συνδυασμό με την μακρά φυσική ωρίμανση του σαπουνιού (3-4 μηνών) οδηγεί στην παραγωγή του καλύτερου ποιοτικά σαπουνιού. Στη ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης το βιολογικό ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα φυσικά καλλυντικά συστατικά αναμειγνύονται και αντιδρούν σχεδόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται και να μεταφέρονται αναλλοίωτα, όλα τα ευεργετικά συστατικά του ελαιολάδου και των άλλων πολύτιμων φυσικών καλλυντικών, ελαίων και συστατικών. Γι’ αυτό το λόγο, έχει μεγάλη σημασία η επιλογή και χρήση ποιοτικού ελαιολάδου, όπως το Ελληνικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, που χρησιμοποιούμε στη Herbstore.gr. Υπάρχουν περίπου 30 διαφορετικά σαπούνια για να επιλέξετε το πιο σωστό για την επιδερμίδα σας.

Χρήση: Κατά τη χρήση βρέχετε το σαπούνι και το τρίβετε στα χέρια σας ή στο σφουγγάρι. Μην αφήνετε το σαπούνι να απορροφά νερό κάτω από τη βρύση για αρκετή ώρα. Στο τέλος της χρήσης τοποθετείτε το σαπούνι σε στεγνό μέρος ώστε να σταθεροποιηθεί και να στεγνώσει μέχρι την επόμενη χρήση.

Herbstore, φυτικά προϊόντα

2. Απλώστε στο δέρμα σας ανθόνερο για τόνωση και αναζωογόνηση

Τα ανθόνερα αποτελούνται από αρωματικό νερό που παράγεται μέσω της διαδικασίας υδροατμοαπόσταξης των φυτών. Το νερό αυτό περιέχει όσα διαθέτει και το άνθος, φρούτο ή φυτό, αλλά σε υγρή μορφή και μας παρέχει μια ποικιλία θεραπευτικών και καλλυντικών οφελών. Δοκιμάσαμε το Water Mist με αλόη και ροδόνερο του Herbstore.gr και ήταν πραγματικά σα να «στολίζουμε» το πρόσωπο μας με άνθη. Διαπίστωσα ότι και από την πρώτα κιόλας χρήση η επιδερμίδα του ήταν αρκετά πιο απαλή και απαλλαγμένη από ερυθρότητα. Πληροφορήθηκα ότι το ροδόνερο μειώνει σημαντικά τους ερεθισμούς του δέρματος, ενώ χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, αλλά και στην προστασία των κυττάρων από την βλαβερή ακτινοβολία. Από την άλλη τα φύλλα της αλόης, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα στην αντιγήρανση, καθώς φαίνεται ότι συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης, στην βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και στη σωστή ενυδάτωσή της. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 40 ανθόνερα, από βιολέτα και γιασεμί έως έλατο και μελισσόχορτο, ανάλογα με τις ανάγκες σας και στις προτιμήσεις σας σε άρωμα.

Χρήση: Ταμπονάρετε το πρόσωπο σας με μια πετσέτα για να στεγνώσει. Ανακινήστε και ψεκάστε ομοιόμορφα σε πρόσωπο, λαιμό και μαλλιά-ναι είναι ιδανικό και για αυτά. Μην ξεβγάζετε. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και περιττής γυαλάδας.

3. Τοποθετείστε ορό προσώπου ελαφριάς υφής για σύσφιξη και λάμψη

Είναι καλό να προτιμάμε ορό ελαφριάς υφής για να μην «μπουκώνει» το δέρμα, καθώς ο ορός αποτελεί κυρίως τη βάση για να εισέλθει η κρέμα και να διεισδύσει καλύτερα στους πόρους. Ένας τέτοιος ορός προσώπου - serum αντιγήρανσης προσώπου είναι του Herbstore.gr Η επιδερμίδα μου ήταν φανερά πιο λεία, αλλά και πιο σφρυγιλή. Συνιστάται ειδικότερα σε ηλικίες άνω των 35 ετών, όμως και σε μικρότερες για λόγους πρόληψης. Το συγκεκριμένο θαυματουργό προϊόν βοηθάει στην εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης, βελτιώνει τον όγκο και την πυκνότητά της επιδερμίδας.

Χρήση: Αφού έχει απορροφηθεί το ανθόνερο, βάλτε τον ορό προσώπου στο δέρμα σας όχι στα δάχτυλά σας. Δύο σταγόνες στο κούτελο, δύο εκατέρωθεν της μύτης και μία στο πηγούνι. Εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις.

Herbstore, φυτικά προϊόντα
© unsplash

4. Επιλέξτε μια πλούσια κρέμα προσώπου για ενυδάτωση

Last but not least, η κρέμα προσώπου. Αδιαμφισβήτητα, είναι το νο1 καλλυντικό μιας γυναίκας, όποια ηλικία και επιδερμίδα και αν έχει. Η φυτική κηραλοιφή Face Lifting του Herbstore.gr, αποτελεί μια πλούσια κηραλοιφή ημέρας και νύχτας, σε πρωτοποριακή μαλακή υφή. Μια πανάρχαια παραδοσιακή συνταγή καλλωπισμού η οποία επανέρχεται σε μια ανανεωμένη και εμπλουτισμένη σύνθεση με ενεργά δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ως νέα τάση που πρέπει να ακολουθήσουμε. Το καλύτερο με αυτή την κρέμα είναι ότι τη φορούσα πρωί, αλλά και βράδυ. Όταν μου τελείωσε, είπα για αλλαγή να παραγγείλω τη Face Lifting Night Cream- εξίσου αποτελεσματική. Μου χάρισε μία  αίσθηση  velvet  με  dry  υφής  χωρίς  να  αφήνει λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα μου να «αναπνέει» στον ύπνο. Πραγματικά δε μπορώ να αποφασίσω ποια μου ταίριαζε καλύτερα, συνιστώ και τις δύο.

Ενημερώνουμε ότι όλες οι κρέμες του Herbstore.gr είναι 100% φυσικές καθώς περιέχουν φυτικό γαλακτοματοποιητή ελιάς, έλαια βάσης, αιθέρια έλαια, και φυσικά ενεργά συστατικά που επεξεργάζεται η εταιρία. Επόμενη στη λίστα αγοράς μου είναι η κρέμα χαβιάρι, και η κρέμα με γάλα γαϊδάρας. Θα βρείτε κρέμες για όλα τα γούστα!

Εμείς δοκιμάσαμε τα προϊόντα του Herbstore.gr και τα λατρέψαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να τα αγαπήσετε και εσείς. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice