Ο Aaron Taylor-Johnson είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Giorgio Armani beauty

«Πάντα πίστευα ότι το ACQUA DI GIÒ έχει έναν μοναδικό συνδυασμό αρρενωπότητας και ευαισθησίας», αναφέρει ο Βρετανός ηθοποιός

Ο οίκος Giorgio Armani beauty ανακοινώνει τον ηθοποιό Aaron Taylor-Johnson ως νέο πρέσβη του ACQUA DI GIÒ

Πάντα μου άρεσαν οι καμπάνιες αρωμάτων. 'Εχουν έναν αισθησιασμό και κάτι το πολύ ιδιαίτερο-κάποιες φορές απροσδιόριστο. Οι εταιρίες με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν το κάθε άρωμα όχι σαν μια απλή μυρωδιά, αλλά σαν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων. Για αυτό το λόγο προσπαθούν μέσω της εικόνας και του ήχου να μεταδώσουν την ατμόσφαιρα που εκπέμπει και τα συναισθήματα που προκαλεί η εκάστοτε αρωματική σύνθεση. Το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί κάθε φορά πρέπει να εμπνέει τον υποψήφιο αγοραστή να το αποκτήσει. Πρέπει να δημιουργείται μια όραστη σύνδεση μεταξύ τους, μία ταύτιση: «αν μυρίζω και εγώ σαν εσένα, τότε θα αισθάνομαι σαν εσένα- και ας μη μοιάζουμε». Στη νέα καμπάνια του οίκου Giorgio Armani beauty, πρωταγωνιστής της καμπάνιας του αρώματος ACQUA DI GIÒ που κυκλοφορεί στις 16/2, είναι ο πολύ γοητευτικός -για πολλούς λόγους- Aaron Taylor-Johnson.

Η νέα καμπάνια του οίκου Giorgio Armani beauty 

«Το ACQUA DI GIÒ πρεσβεύει την αρρενωπότητα στην πιο ελεύθερη, ευαίσθητη αλλά και  περιπετειώδη εκδοχή της. Ο Aaron διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά γι’ αυτό και αποτελεί έναν πραγματικό πρέσβη των αξιών του ACQUA DI GIÒ. Αυτή η ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος που διαθέτει, ήταν τα στοιχεία που με έπεισαν πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να το  άρωμα. Έχει μία εμβληματική ένταση και μια εξαιρετικά σύγχρονη ομορφιά», εξηγεί ο Giorgio Armani.

«Η δημιουργική του ιδιοφυΐα, η διαχρονική του κομψότητα και η μοναδική αισθητική του είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες διαστάσεις του κυρίου Giorgio Armani. Με τιμά το ότι επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω ένα εμβληματικό άρωμα, όπως το ACQUA DI GIÒ, ως πρέσβης. Είμαι άλλωστε fan του ACQUA DI GIÒ εδώ και χρόνια – καθώς ξεχωρίσω την αυθεντικότητα και την ακαταμάχητη φρεσκάδα του. Πάντα πίστευα ότι έχει έναν μοναδικό συνδυασμό αρρενωπότητας και ευαισθησίας – μια σχεδόν μαγική σύνδεση με τη φύση και την αναζωογονητική δύναμη της θάλασσας», προσθέτει ο Aaron Taylor-Johnson.

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι ένας ηθοποιός με πραγματικά πολύπλευρο ταλέντο. Η σύνδεσή του με την τέχνη είναι έκδηλη σε κάθε τι που κάνει. Σε κάθε ρόλο που έχει κληθεί να ενσαρκώσει η παρουσία του μαγνητίζει το κοινό σε όλον τον κόσμο. Η ικανότητά του να συνδέεται απρόσκοπτα με το περιβάλλον και τα συναισθήματά του αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης αρρενωπότητας, που βρίσκεται βαθιά στο DNA και στη φιλοσοφία του ACQUA DI GIÒ.

Aaron Taylor-Johnson

Ποιος είναι ο Aaaron Taylor-Johnson

Ο Aaron Perry Taylor-Johnson (κατά κόσμον Johnson, γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1990) είναι Άγγλος ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία του ως χαρακτήρας του τίτλου στην ταινία Kick-Ass (2010) και το sequel της το 2013, καθώς και ως χαρακτήρας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, Pietro Maximoff, στην ταινία Avengers: Age of Ultron (2015).

Πιο πρόσφατες συνεργασίες του, ήταν το 2020 στην ταινία Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν, ενώ το 2022, εμφανίστηκε στην ταινία Bullet Train του Ντέιβιντ Λάιτς, μια ταινία δράσης-θρίλερ βασισμένη στο μυθιστόρημα Mariabītoru του Κοτάρο Ισάκα.

Για το 2024, θα υποδυθεί έναν άλλο χαρακτήρα της Marvel στην ταινία Kraven the Hunter, η οποία θα κυκλοφορήσει φέτος ως μέρος του Sony's Spider-Man Universe. Θα ξανασυναντηθεί επίσης με τον Leitch στην ταινία δράσης The Fall Guy και θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Nosferatu του Robert Eggers.

Ο Johnson γνώρισε την σκηνοθέτη Σαμ Τέιλορ-Γουντ το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας Nowhere Boy, όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 42, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν και παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στις 21 Ιουνίου 2012. Στη συνέχεια άλλαξαν τα επώνυμά τους σε Taylor-Johnson. Έχουν δύο κόρες, ενώ εκείνος είναι ο πατριός των δύο παιδιών της από προηγούμενο γάμο. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice