Μανικιούρ: Οι 6 πρώτες τάσεις για την άνοιξη 2024
© Instagram @gel.bymegan
Beauty

Μανικιούρ: Οι 6 πρώτες τάσεις για την άνοιξη 2024

Τα χρώματα και όλα τα nail trends που αλλάζουν το στυλ της νέας σεζόν

Ανοιξιάτικο μανικιούρ, όλες οι τάσεις που αξίζει να υιοθετήσετε

Οι περισσότερες από εμας επιλέγουμε ακόμα σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο μανικιούρ μας και όχι άδικα, καθώς οι χειμερινοί τόνοι όπως το μπορντό και το γκρι είναι κλασικές επιλογές που ποτέ δεν απογοητεύουν. Με τον καιρό όμως να μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση, το μανικιούρ μας όπως και η μόδα δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν και οι πιο φωτεινές αποχρώσεις να κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους. Οι ανοιξιάτικες τάσεις που εισβάλλουν στην καθημερινότητα μας είναι φρέσκιες και πολύχρωμες. Αυτή η σεζόν έχει διάθεση για πειραματισμούς και συνεπάγεται μια «στυλιστική αναγέννηση» σε όλα τα επίπεδα. Πέραν από τα αναμενόμενα παστέλ βλέπουμε και διάφορα ρομαντικά αλλά και πιο εκκεντρικά σχέδια, όπως τα φιογκάκια. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις 6 τάσεις που μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Λιλά
Ο nail artist Tom Bachik μας επιβεβαίωσε πως το απαλό λιλά είναι η απόλυτη απόχρωση, αφού το υιοθέτησε και η αγαπημένη μας Selena Gomez στην πρεμιέρα της φίλης της Nicola Peltz. Το λιλά κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας και παρόλο που μπορεί να είναι μια απροσδόκητη απόχρωση, ταιριάζει σε όλες τις εποχές και συμπληρώνει κάθε εμφάνιση.

Μπλε ηλεκτρικ
Άλλο ένα χρώμα στην παλέτα της άνοιξης που λατρεύουμε είναι το μπλε ηλεκτρικ. Κομψό αλλά και edgy και σίγουρα διαφοροποιείται από τις κλασικές επιλογές. Τολμήστε να πειραματιστείτε με το μανικιούρ σας επιλέγοντας ορισμένες φορές και πιο απροσδόκητα χρώματα στα νύχια. Η συγκεκριμένη απόχρωση θα κάνει καταπληκτικό color blocking με τα ρούχα σας, ενώ θα αναδείξει όλα τα χρυσά και silver κοσμήματα που θα επιλέξετε να φορέσετε.

Λουλούδια
Ακόμα και το μανικιούρ ανθίζει αυτή την άνοιξη, για αυτό το floral pattern δεν γίνεται να λείπει ούτε από την γκαρνταρόμπα ούτε από τα νύχια σας. Ρομαντικό, girly και κομψό, το φλοράλ είναι μια παιχνιδιάρικη επιλογή που έχουν υιοθετήσει πολλές fashionistas. Αν δεν νιώθετε τόσο τολμηρή μπορείτε να διαλέξετε μια παστέλ βάση και να προσθέσετε λουλουδάκια μόνο σε ένα νύχι ή στο γαλλικό μανικιούρ σας.

Φιογκάκια
Σίγουρα έχει γεμίσει φιογκάκια το feed σας λόγω της viral «coquette» αισθητικής, που από ότι φαίνεται έχει επεκταθεί και στο μανικιούρ. Μια χαριτωμένη και άκρως θηλυκή νότα στο μανικιούρ σας που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και αμέτρητα κοπλιμέντα. Στολίστε το γαλλικό, τη γυαλιστερή ή τη ουδέτερη βάση που θα επιλέξετε με ροζ φιογκάκια, γκλίτερ και περλίτσες.

Sage green
Μια απροσδόκητη απόχρωση πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ της άνοιξης, όπως είδαμε και στα looks των κορυφαίων street stylers είναι το πράσινο. Ακούγεται σίγουρα έξω από το comfort zone σας, αλλά δεν αναφερόμαστε σε ένα έντονο πράσινο ή λαχανί αλλά σε πιο ήπιους παστέλ τόνους. Πρόκειται για το πράσινο χρώμα της φύσης κι αν αποφασίσετε να το υιοθετήσετε σίγουρα θα ανακαλύψετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο μέσα από την πλούσια παλέτα, είτε κινηθείτε προς το πιο παστέλ pistachio, είτε επιλέξετε το πιο φωτεινό matcha green, είτε στο χρώμα της ελιάς.

 

Απαλό ροζ
Το απαλό ροζ δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς μεταξύ άλλων είναι αγαπημένο χρώμα της Hailey Bieber, μεγαλύτερης trendsetter όσον αφορά το μανικιούρ. Μια γλυκιά απόχρωση ιδανική για κάθε επιδερμίδα, που αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεταβατική περίοδο. Ένα παστέλ χρώμα που τις τελευταίες σεζόν λόγω της εκτεταμένης μανίας μας με το barbiecore, ξέφυγε από την ρομαντική πλευρά του και μας συστήνεται πιο φωτεινό και φρέσκο. Αν επιλέξετε έναν πιο διακριτικό ροζ τόνο, μπορείτε να προσθέσετε ένα λαμπερό φινίρισμα που θα κάνει τη διαφορά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice