Beauty: The it list

12 νέα προϊόντα, 12 νέοι πειρασμοί

Leave me (Jo M)alone

Ο κόσμος του Jo Malone είναι μια γιορτή του βρετανικού στιλ. Στην limited edition «Christmas Cracker» θα βρεις ένα πακέτο με 3 αρωματικά προϊόντα ομορφιάς. Lime Basil & Mandarin κολόνια, Blackberry & Bay αφρόλουτρο και πλούσια Nectarine Blossom & Honey κρέμα σώματος. «Christmas Cracker» JO MALONE (Αttica)


image

Φίλα με

Ο YSL δημιούργησε το πρώτο λίπγκλος που δεν «κολλάει». Ελαφρύ και γυαλιστερό, με αιθέρια υφή και σε τόσο σαγηνευτικά χρώματα που θα κάνει τα χείλη σου ακαταμάχητα. Άκου και το καλύτερο, το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ του φροντίζει να απλώνεται στα χείλη σου τέλεια. Στα είπα όλα, φίλα τον τώρα! «Gloss Volupte» YVES SAINT LAURENT (Hondos Center)


image

Μίλα μου για μέλι

Καθαρή επιδερμίδα=όμορφη επιδερμίδα. Η απολεπιστική κρέμα της Apivita θα γίνει η νέα σου κολλητή. Η αντιοξειδωτική δράση των οξέων φρούτων και οι τονωτικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού και του μελιού όχι μόνο καθαρίζουν αλλά και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ εξαφανίζουν τις δυσχρωμίες. «Queen Bee» €39,80 APIVITA


image

Μετεωρισμοί

Ευτυχώς δεν κοστίζουν όσο οι πραγματικές πέρλες αλλά αξίζουν περισσότερο. Συνδυάζουν την αρμονία έξι αποχρώσεων σε μια γιορτινή παλέτα. Ροζ και μπεζ για να καλύπτονται οι ατέλειες, λευκό και χρυσό για να φωτίζεται το πρόσωπο, μοβ και κουφετί για να μη φαίνεται η κούραση όσο προχωρά η νύχτα. «Météorites Météorites Perles du Dragon» GUERLAIN (Hondos Center)


image

Έλα να serum το χορό!

Η απόλυτη κούρα ομορφιάς για το πρόσωπο. Προσφέρει πολλαπλή ενυδάτωση σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ το έγχυμα πράσινου τσαγιού μεγιστοποιεί τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Δοκιμάσαμε το serum ενυδάτωσης με αλόη και υαλουρονικό οξύ και πάθαμε κοκομπλόκο. «Natural Serum Hydration» APIVITA


image

Άρωμα γυναίκας

Το νέο άρωμα του Karl Lagerfeld δημιουργεί μια ιστορία επιθυμίας, ακαταμάχητης έλξης, μαγνητισμού και αισθησιασμού. Η σύνθεσή του βασίζεται σε αντιθέσεις, ενώ η εμφάνιση του μπουκαλιού απεικονίζει τη φιλοσοφία της αισθητικής του Karl. «Karl Lagerfeld» (Hondos Center)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice