Butter nails: To παστέλ nail trend που κυριαρχεί την φετινή άνοιξη
© Instagram: @tombachik
Beauty

Butter nails: To παστέλ nail trend που κυριαρχεί την φετινή άνοιξη

Η απόχρωση που εδραίωσε η Selena Gomez και λάτρεψε το διαδίκτυο

Butter nails, η απόλυτη απόχρωση για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας

Καθώς μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα και ο καιρός έχει πλέον ζεστάνει για τα καλά, ανοίγει η μέρα και μαζί η διάθεση μας. Στους ίδιους τόνους χαράς και πειραματισμού κυμαίνεται το στυλ και εμφάνιση μας, με πρωταγωνιστή τα νύχια, τη λεπτομέρεια που κάνει πάντα την διαφορά. Τώρα είναι η περίοδος που αφήνουμε πίσω τα σκούρα χρώματα και τους ουδέτερους τόνους και επενδύουμε σε ζωηρές αποχρώσεις. Για όσες απαρνείστε όμως τους κανόνες του εποχιακού μανικιούρ και προτιμάτε κλασικές αποχρώσεις όπως  το γαλλικό, το μαύρο και τα nudes - και το πιο εκκεντρικό χρώμα που θα επιλέγατε είναι το κόκκινο, γιατί το Πάσχα όλοι κάνουν κόκκινο - βρήκαμε μια ευέλικτη, ρομαντική, παστέλ απόχρωση που θα λατρέψετε. Φυσικά αναφερόμαστε στα butter nails, που επέλεξε πρόσφατα η Selena Gomez και έχουν ήδη ανέβει στην κορυφή των nail trends. Είναι μια απαλή, κοριτσίστικη ανάμειξη κίτρινου και μπεζ, που ταιριάζει με όλα ενώ την ίδια ώρα είναι απροσδόκητη και ιδιαίτερη.

Σύμφωνα με τον nail artist της αλλά και πάμπολλων σταρς, Tom Bachik, αυτό το χρώμα που μοιάζει με εκείνο του βουτύρου, είναι η απόλυτη επιλογή για την άνοιξη γιατί είναι καθαρό, αισιόδοξο και εντυπωσιάζει με την διακριτικότητά του. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να πετύχετε την σωστή απόχρωση και όχι κάποια αντιαισθητική  απόχρωση του κίτρινου, όπως το μουσταρδί, το καναρινί ή το νέον.

Επιλέξετε ένα κρεμώδη τόνο στην απόχρωση της βανίλιας, χωρίς έντονο ροζ υπότονο. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το μανικιούρ σας με κάποιο glitter top coat ή με το glazed γυαλιστερό εφέ που τόσο αγαπά η Hailey Bieber. Αν προτιμάτε κάτι πιο παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό προσθέστε λουλουδάκια ή αντικαταστήστε την λευκή άκρη του γαλλικού με αυτή την «σπασμένη» κίτρινη απόχρωση. Οβάλ, τετράγωνο ή αμυγδαλωτό, κοντό ή μακρύ, ό,τι σχήμα και να έχουν τα νύχια σας αυτή η παστέλ απόχρωση θα το αναδείξει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice