8 βήματα για κραγιόν που διαρκεί όλη νύχτα

Φάτε, πιείτε, φιλήστε... άφοβα!

Το κραγιόν είναι το πιο must αξεσουάρ μιας γυναίκας. Μόνο που το «στοιχειώνει» η γνωστή ιστορία: Χαμογελάς - καθάρισε τα μπροστινά δόντια από τις χρωματιστές κηλίδες του κραγιόν, πίνεις νερό - τώρα ξέρουν όλοι ποιο είναι το ποτήρι σου, τρως - έχει όντως γεύση κεράσι αυτό το χρώμα, φιλάς τον αγαπημένο σου -πήγαινε στο μπάνιο να το ανανεώσεις και φέρε του και λίγο χαρτί να σκουπιστεί γιατί θα τον παρεξηγήσουν.

Ξέχνα τα όλα. Υπάρχουν οχτώ απλά βήματα για να φορέσεις το κραγιόν σου πριν βγεις και να μη το ξανασκεφτείς για όλο το βράδυ.

image

Περνάμε ένα nude χρώμα στα χείλη και απο πάνω λίγο liposan.

image

Ταμπονάρουμε το περίγραμμα και τα χείλη με λίγη πούδρα και κάνουμε ένα φωτεινό περίγραμμα των χειλιών, χρησιμοποιώντας ένα nude μολύβι.

image

Σχεδιάζουμε προσεκτικά το περίγραμμα των χειλιών, εκτείνοντάς το ελαφρώς, ώστε να φαίνονται πιο σαρκώδη, και αρχίζουμε να τα βάφουμε με το μολύβι-κραγιόν της επιλογής μας με φορά από το κέντρο προς τα έξω.

image

Μόλις ολοκληρώσουμε το γέμισμα, ξαναπερνάμε το κέντρο για να το τονίσουμε. Τοποθετούμε ένα χαρτομάντηλο πάνω από τα χείλη και με ένα πινέλο περνάμε λίγη πούδρα.

image

Συμπληρώνουμε τυχόν ατέλειες και... έτοιμο!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice