Βικτόρια Μπέκαμ: Πώς κρατιέται σε τόσο καλή φόρμα στα 50 της;

Η ρουτίνα ομορφιάς, η γυμναστική και το μυστικό ρόφημα που την κρατά φρέσκια και δραστήρια

Βικτόρια Μπέκαμ: Μερικές από τις καθημερινές της συνήθειες που κρατούν το σώμα και το δέρμα της σε εξαιρετική κατάσταση.

Στις 17 Απριλίου η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε τα 49 και μπήκε στα 50. Αν λέγαμε πως καλά κρατιέται για την ηλικία της, θα ήταν σαχλαμάρα. Το ακριβές είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου η ηλικία της. Το δέρμα της είναι τσίτα, το κορμί της λαμπάδα. Τι κάνει και ο χρόνος της φέρεται με τέτοια καλοσύνη; Έχει ένα μετρημένο lifestyle που περιλαμβάνει αυστηρή δίαιτα και πολλή γυμναστική. Ας δούμε αναλυτικά τα μυστικά της.

Γυμνάζεται σκληρά χωρίς τεμπελιές και λούφα. Με τέσσερα παιδιά και μια απαιτητική επιχείρηση στην πλάτη της, θα αναρωτηθεί κανείς πού βρίσκει τον χρόνο. Τον εξοικονομεί, λέει η ίδια. Έχει δηλώσει πως γυμνάζεται τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Αφιερώνει 2 ώρες σχεδόν καθημερινά στην άσκηση. Στην ρουτίνα της περιλαμβάνεται τρέξιμο 7 χιλιομέτρων, προπόνηση με personal και πολλά πους απς. 

Πίνει καθημερινά ένα ρόφημα με μηλόξιδο. Σε ένα Instagram Story, μοιράστηκε τη συνταγή: Στύβουμε ένα λεμόνι σε βραστό νερό και ανακατεύουμε και 2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο. Λέγεται ότι αυτή η αηδ… ε… αυτό το ρόφημα βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου και στην απώλεια βάρους. Έχουν ομολογήσει ότι το πίνουν τόσο η Κέιτι Πέρι όσο και η Κιμ Καρντάσιαν. 

Σε μια άλλη συνέντευξή της δήλωσε πως καθημερινά πίνει πεπτίδια κολλαγόνου σε μορφή σκόνης. Αυτή τη σκόνη την βάζει στον καφέ της και την κατεβάζει άσπρο πάτο μετά από κάθε προπόνηση. 

Στο φαγητό της είναι μετρημένη. Σύμφωνα με όσα ομολογεί ο σύζυγός της, σχεδόν καθημερινά τρώει ένα απλό πιάτο με ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. Παρεκκλίνει από τη δίαιτά της και τσιμπολογάει μόνο όταν μαγειρεύει ο γιος της Μπρούκλιν, ο οποίος ψάχνεται με το μέλλον του και τώρα τελευταία το παίζει σεφ. Επίσης, η Βικτόρια πίνει επίσης σμούθις, με πιο διάσημο λόγω instagram το «πράσινο τέρας», ένα σμούθι με μήλο, ακτινίδιο, λεμόνι, σπανάκι, σπόρους τσία. 

Νυστεράκι και βελονίτσες δεν έχει βάλει στο πρόσωπό της, ή τουλάχιστον έτσι λέει αλλά δε φιλάει και σταυρό. Κάνει όμως μια μη επεμβατική περιποίηση προσώπου με ραδιοσυχνότητες, που ονομάζεται Collagenwave κι έχει την υπογραφή της Nilam Holmes. Η Χολμς βρίσκεται στον κλάδο της ομορφιάς εδώ και 30 χρόνια, είναι υπεύθυνη της σειράς καλλυντικών Victoria Beckham Beauty και ειδικεύεται στις μη επεμβατικές θεραπείες. Εκτός από τη Βικτόρια, είναι υπεύθυνη για τις σφιγηλές επιδερμίδες της Cher, της Lady Gaga και της Κρίς Τζένερ. Το πρόσωπό της είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι οι μέθοδοί της είναι υπεραποτελεσματικές. 

Από καλλυντικά, χρησιμοποιεί τα βασικά. «Λιγότερα αλλά καλύτερα προϊόντα. Δεν έχω τον χρόνο ή την υπομονή να ασχολούμαι με 10 διαφορετικά προϊόντα τη φορά» λέει. 

Έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητά της τους θεραπευτικούς κρυστάλλους, μια πρακτική που θεωρείται ψευδοεπιστήμη, αλλά την έχουν υιοθετήσει πολλοί διάσημοι. Η Βικτόρια έχει βάλει μια χούφτα πέτρες δίπλα στο κρεβάτι της, γιατί θεωρεί πως την χαλαρώνουν και της επιτρέπουν να κοιμάται καλύτερα. Τέλος, κάνει συστηματικά γιόγκα, με δύσκολες ασκήσεις που απαιτούν δύναμη και ευελιξία.