Κοντά νύχια: 4 ιδανικά μανικιούρ

Για ένα διακριτικό αλλά ταυτόχρονα chic αποτέλεσμα

Επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα και σχέδια

Η αλήθεια είναι πως τα μακριά νύχια πάντοτε ήταν ξεχωριστά, τόσο για το σχήμα όσο και για τα εντυπωσιακά στιλ που μπορούσαν να υιοθετήσουν. Χάρη στις τεχνικές ακρυλικού και τζελ, μπορούμε πλέον να ενισχύσουμε το μήκος τους και να δώσουμε στην εμφάνισή μας μερικά στοιχεία Hailey Bieber, ακολουθώντας τις glazed επιλογές της. Ωστόσο υπάρχουν και τα άτομα που θα παραμένουμε λάτρεις του κοντού μανικιούρ, μια και ανέκαθεν το θεωρούσαμε πιο κομψό και κυρίως πιο πρακτικό. Ιδίως για όσους πληκτρολόγιο είναι η προέκταση του χεριού τους, ίσως συμπάσχετε λίγο παραπάνω. Κοντά νύχια δεν σημαίνει απεριποίητα, ούτε βαρετά, ούτε μονότονα. Αντιθέτως, με τα κατάλληλα σχέδια και χρώματα μπορούν να προσφέρουν ένα διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα chic αποτέλεσμα.

Κοντά νύχια: #1 back to black

Μία από τις αγαπηέμνες επιλογές της Sophia Richie είναι το μαύρο μανικιούρ, καθώς οι σκούρες αποχρώσεις ενδείκνυνται περισσότερο για κοντά νύχια, μια και στα πιο μακριά δημιουργούν συνήθως ένα ψεύτικο, μη φυσικό αποτέλεσμα, όχι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο. Το μαύρο βερνίκι είναι μια σταθερή αξία, ταιριάζει με ό,τι outfit και αν επιλέξουμε και είναι το ιδανικό χρώμα για όσες θέλετε να έχετε κομψά άκρα. 

Κοντά νύχια: #2 micro French

Το γαλλικό μανικιούρ έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αυτό γιατί πάντοτε προσδίδει μία elegant λάμψη δίχως υπερβολές. Ιδανικό για κάθε μήκος, η λευκή γραμμή του εμφανίζεται σε διαφορετικό πλάτος, προσαρμόζοντας ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια του νυχιού. Το micro French αποτελώντας την πιο λεπτεπίλεπτη εκδοχή του κλασικού γαλλικού, είναι το μέγεθος που ταιριάζει άψογα στα κοντά νύχια. Μπορείτε να κινηθείτε επίσης σε διαφορετικές αποχρώσεις εκτός από το συνηθισμένο άσπρο, αν επιθυμείτε να δώσετε λίγο παραπάνω χρώμα στην εμφάνισή σας.

Κοντά νύχια: #3 lunula design

Με σχέδιο που παραπέμπει σε μισοφέγγαρο αυτή τη φορά επιλέγουμε το σχέδιο laluna, το οποίο αγκαλιάζει περιμετρικά το νύχι. Τονίζοντας τόσο την πάνω όσο και την κάτω όψη του, τα κοντά νύχια γίνονται πιο έντονα και ορατά, υιοθετώντας μια σύγχρονη εμφάνιση. Ωστόσο αν θέλετε να δοκιμάστε κάτι πιο artistic και όχι τόσο επίσημο, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικών σχημάτων και κατευθύνσεων γραμμές, για ένα πιο εναλλακτικό αποτέλεσμα. Αποφύγετε τις έντονες αποχρώσεις στην περίπτωση αυτή, ώστε να διατηρηθεί η καθαρότητα του σχεδίου. 

Κοντά νύχια: #4 πέρλες και στρας

Πάντοτε υπάρχει λίγος χώρος για να προσθέσουμε μερικές πέρλες και διαμαντάκια, ακόμα και στο κοντό μανικιούρ. Για όσες αγαπάτε τις πιο έντονες εμφανίσεις, η Sabrina Carpenter και η Laura Marano έρχονται για να μας υπενθυμίσουν τη φαν και δημιουργική πλευρά των κοντών νυχιών. Επιλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο στο δέρμα σας, προσπαθήστε να διαλέξετε αν προτιμάτε πέρλα για μια πιο κομψή εμφάνιση ή στρας για μια πιο νεανική και επισκεφτείτε την αισθητικό σας. Και αν είστε αναποφάσιστες συνδυάστε και τις δύο λάμψεις, αλλά όχι σε κάθε νύχι, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολή. 

Για όσες θεωρούσατε περιοριστικό το κοντό μήκος, ίσως να το ξανασκεφτείτε και να δώσετε το δικό σας στιλ στα νύχια, χωρίς περιορισμούς.