Mint nails: Το ουδέτερο μανικιούρ που θα λατρέψετε
© Instagram @gel.bymegan
Beauty

Mint nails: Το ουδέτερο μανικιούρ που θα λατρέψετε

Ένα διαφορετικό pastel χρώμα ιδανικό για το καλοκαίρι

Mint nails: Η παστέλ απόχρωση που δεν θα αποχωρίζεστε στο φετινό καλοκαίρι

Το πράσινο είναι ένα χρώμα μοναδικό αλλά δεν συγκαταλέγεται στις πρώτες μας επιλογές όσον αφορά το μανικιούρ, κάτι που συμβαίνει ίσως επειδή θεωρούμε ότι συνδυάζεται δύσκολα. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα του χειμερινούς μήνες, το κυπαρισσί δίνει και παίρνει, δείχνοντας άκρως πολυτελές και αναδεικνύοντας κάθε σχήμα νυχιών. Τώρα που το καλοκαιράκι πλησιάζει όμως, προτιμάμε πιο ανοιχτές και ζωηρές αποχρώσεις και έτσι με τη σειρά του το πράσινο της μέντας παίρνει τη σκυτάλη από τα pastels. Εδώ αναφερόμαστε σε μια εντελώς διαφορετική απόχρωση του πράσινου, γαλακτερό και παστέλ, το μεντί είναι ρομαντικό, γλυκό και ταιριάζει με τα πάντα. 

Αν είστε από τους πιο τολμηρούς μπορείτε να τα στολίσετε με όμορφα, πολύχρωμα λουλουδάκια ή glitter για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, ή ακόμα και aura design που είναι το απόλυτο nail art της φετινής άνοιξης. Σε κάθε περίπτωση, για να δείχνει κομψό και περιποιημένο, προτιμήστε να το εφαρμόστε σε κοντά νύχια, οβάλ ή τετράγωνα με στρογγυλές άκρες. Αν και η μεγαλύτερη trendsetter όσον αφορά το μανικιούρ, η Hailey Bieber, προτιμάει τα μακριά νύχια, τα κοντά έχουν την προσοχή μας και μας επιβεβαιώνουν συνεχώς πως είναι διαχρονικά και σικ, επιτρέποντας φυσικά και δουλειές στον υπολογιστή, το κινητό ή το σπίτι.

Η επιστροφή των ρομαντικών παστέλ αποχρώσεων έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά, για αυτό προτιμήστε neutral προτάσεις που δεν είναι βαρετές σαν αυτή. Απαλό και φωτεινό, το πράσινο της μέντας αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ είναι τόσο διακριτικό για να συνοδεύει όλα μας τα looks. Μιας και πρόκειται για μια απόχρωση ήπια και σχεδόν φυσική, είναι εύκολο να κάνετε το μανικιούρ σας και στο σπίτι. Απλώς πριν περάσετε το βερνίκι νυχιών και αφού φροντίσετε τα πετσάκια σας, μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε μια θεραπεία και μια σκληρή βάση στα νύχια σας, για να είναι πιο δυνατά και να αποτρέπεται το σπάσιμο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice