Kyklos By Elena Lenou: Πρωτοποριακά φυσικά καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα

Η φιλοσοφία της βασίζεται στο mindful beauty, με την πεποίθηση ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινά πάντα από μέσα μας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Kyklos By Elena Lenou: Φροντίδα που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και την ψυχή σου

Η Kyklos είναι μια καινοτόμος εταιρεία που πρωτοπορεί στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Μέσα από τη βραβευμένη σειρά της με ενεργό οξυγόνο, που αποτελεί την καινοτομία της εταιρείας, η Kyklos έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της κοσμετολογίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο mindful beauty, με την πεποίθηση ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινά πάντα από μέσα μας. Η Έλενα Λένου, ιδρύτρια της Kyklos, δημιούργησε την εταιρεία όταν διαγνώστηκε με αγχώδη διαταραχή και έμαθε με τον σκληρό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Kyklos By Elena Lenou

Μέσω της Kyklos, η Έλενα θέλει να εμπνεύσει και άλλους να ανακαλύψουν την ομορφιά μέσα τους με προϊόντα περιποίησης που σέβονται τη φύση και την ατομική ευεξία. Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρές πρακτικές βιωσιμότητας στην παραγωγή της και είναι αφοσιωμένη στη χρήση υλικών που είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κάθε προϊόν της Kyklos αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία, προσφέροντας στους πελάτες μια πραγματικά βιώσιμη και ευεργετική επιλογή στην προσωπική τους περιποίηση.

Kyklos By Elena Lenou

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Kyklos να δείτε σε ποια σημεία μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της.

INFO
www.kykloscosmetics.com
Facebook: KyklosBy ElenaLenou
Instagram: kyklos_by_ elena_lenou

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice