Grigi: Το ελληνικό brand καλλυντικών που φέρνει τα χρώματα της μόδας τη στιγμή που είναι μόδα

Το όνομά τους συνώνυμο της ποιότητας και οι προτάσεις τους πολυαναμενόμενες

Look Team |

Καλλυντικά Grigi: πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης

Τα καλλυντικά Grigi είναι ένα αμιγώς ελληνικό brand που δημιουργεί τάσεις στην ελληνική αγορά. Το όνομά τους συνώνυμο της ποιότητας και οι προτάσεις τους πολυαναμενόμενες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ακολουθούν απλά τις τάσεις της μόδας, αλλά συγχρονίζονται με αυτές! Και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό το brand ομορφιάς, την οικογένεια Γρηγοριάδη με πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης. 

Τα καλλυντικά Grigi φέρνουν κάθε σεζόν στην αγορά έξυπνα προϊόντα, όπως πολυ-λειτουργικές παλέτες που μπορούν να δώσουν χρώμα στα μάτια, αλλά να αξιοποιηθούν και σαν ρουζ. Η φιλοσοφία τους άλλωστε είναι να μπορείς να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στιλ μέσα από το παιχνίδι με τα χρώματα. Οι δύο παλέτες που ξεχωρίζουν αυτή την εποχή σε προκαλούν για αυτό το παιχνίδι. Με βάση τα χρώματα της χρονιάς θα επιλέξεις ανάμεσα στη The Blues & Purple Paradise και στην Coral Paradise αυτή που σου ταιριάζει. Η καθεμία περιέχει δέκα αποχρώσεις για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ και να ξεχωρίσεις.

Μια και αναφερθήκαμε στο καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή για να ρίξεις μια ματιά και στα προϊόντα περιποίησης σώματος. Εκεί θα βρεις μερικά best sellers όπως είναι τα body mists που αγκαλιάζουν αρωματικά την επιδερμίδα μετά το ντους χαρίζοντάς της απαλότητα και λάμψη, καθώς και body bronzers για λαμπερή και ηλιοκαμμένη επιδερμίδα.

 

Στην κατηγορία των best seller προϊόντων Grigi είναι και τα foundation. Πρόκειται για προϊόντα που, όπως τονίζουν οι ειδικοί της εταιρείας, είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, προσφέρουν καλυπτικότητα, έχουν συμβατές αποχρώσεις με όλες τις επιδερμίδες και είναι vegan friendly.

 

Τα προϊόντα Grigi είναι εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και μπορείς να τα βρεις στο e-shop, σε πάνω από 200 συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και φαρμακεία σε όλη την Κύπρο.

INFO
2310459121, 2310488684
www.grigi.gr
grigieshop@grigi.gr
Facebook: GRIGI make up
Instagram: grigimakeup