4+2 προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου, αν είσαι 50+

Κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να τον φροντίζει, να τον αγκαλιάζει και να τον εξελίσσει.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Vichy: Η σειρά Neovadiol είναι ιδανική για γυναίκες στην εμμηνόπαυση και μετεμμηνόπαυση 

Μεγαλώνεις και αυτό είναι όμορφο, αλλά εσύ δυσκολεύεσαι να το δεις. Κοντεύεις ή έχεις μπει στη φάση της εμμηνόπαυσης και προσπαθείς να το διαχειριστείς. Η διάθεση σου αλλάζει και ενώ προσπαθείς να μείνεις cool, δεν τα καταφέρνεις πάντα. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Παρατηρείς ξηρότητα, απώλεια λάμψης, χαλάρωση του δέρματος, καφέ κηλίδες- συνήθεις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης. Πίσω από αυτά, προσπαθείς να βρεις εκείνο το νέο κορίτσι που απολάμβανε τον ήλιο ανέμελη στο νησί. Είναι εκεί. Σε κάθε ρυτίδα έκφρασης, σε κάθε γραμμή γήρανσης, σε κάθε χαμόγελο. Όλη σου η ζωή είναι «χαραγμένη» στο πρόσωπο σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αγκαλιάσεις και να την προστατεύσεις.

Σύμμαχος σου στο γλυκό πέρασμα του χρόνου, είναι μία σωστή ρουτίνα περιποίησης που θα σε βοηθήσει να είσαι και να αισθάνεσαι φρέσκια. Για άλλη μια φορά, το Look Team θα επιλέξει και θα εμπιστευτεί τη Vichy, ως τη η Νο1 επιστημονική μάρκα αντιγήρανσης στα φαρμακεία, με πάνω από 30 χρόνια επιστημονική έρευνα και κλινικών μελετών αναφορικά με την επιδερμίδα στην εμμηνόπαυση. Συγκεκριμένα, μέσα από τη σειρά Neovadiol, η VICHY καινοτομεί και προσφέρει τις πιο εξελιγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις δερμοκαλλυντικής φροντίδας, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους, γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της επιδερμίδας των γυναικών τόσο στην εμμηνόπαυση όσο και στη μετ-εμμηνόπαυση, όπου η αύξηση της κορτιζόλης επηρεάζει τη γήρανση της επιδερμίδας. Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που σου προτείνουμε, αν είσαι 50+

Vichy Neovadiol
Εβελίνα Παπούλια και Μαρία Καβογιάννη

Σειρά Neovadiol της Vichy

Κρέμα ημέρας Vichy Neovadiol για την εμμηνόπαυση

Η καλή ημέρα εκτός από ένα θρεπτικό πρωινό, ξεκινά και με μια θρεπτική ρουτίνα προσώπου, επιλέγοντας την κατάλληλη κρέμα ημέρας. Για γυναίκες που διανύουν την εμμηνόπαυση, οι ειδικοί συστήνουν τη Vichy Neovadiol για ενίσχυση της πυκνότητας του δέρματος και εφέ lifting - για να ξαναδείς σύντομα ξανά το φρέσκο πρόσωπο. Έρευνες έχουν δείξει ότι με τη χρήση της εν λόγω κρέμας, παρατηρείται -25% χαλάρωση, -28% ρυτίδες, +42% ελαστικότητα. Τρία αποτελέσματα σε μία μόνο κρέμα: πυκνότητα, ελαστικότητα, λείανση. Και κάπως έτσι λέμε αντίο σε οποιονδήποτε παρεμβατικό τρόπο νεανικής όψης. Απευθύνεται σε γυναίκες με κανονική/μικτή και ξηρή επιδερμίδα.

Ως γνωστόν τα θαυματουργά αποτελέσματα προκύπτουν από συνεργασίες. Έτσι και εδώ. Πρόκειται για μια μοναδική συνέργεια δερματολογικών ενεργών συστατικών για επανενεργοποίηση των μηχανισμών της επιδερμίδας. Πρώτον, τo proxylane και το εκχύλισμα κασσίας διεγείρει τη σύνθεση εξωκυττάριας ουσίας με αποτέλεσμα την αύξηση πυκνότητας και το γέμισμα ρυτίδων. Έπειτα το ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy, ενδυναμώνει τη λειτουργία φραγμού και προκαλεί μείωση της ευαισθησίας, ενώ το υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει την καθημερινή απώλεια ΗΑ, δίνοντας το πολυπόθητο εφέ λίφτινγκ της επιδερμίδας.

Κρέμα ημέρας Vichy Neovadiol για τη μετεμμηνόπαυση

Vichy Neovadiol

Για τις γυναίκες που έχουν ήδη μπει στη μετεμμηνόπαυση, η Vichy έχει φροντίσει και έχει δημιουργήσει μία κρέμα ειδική για να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, που μάλιστα αποτελεί και το hero product του brand. Η ειδικά διαμορφωμένη Vichy Neovadiol είναι πιθανότατα η πιο απαραίτητη προσθήκη στο νεσεσέρ μιας γυναίκας που εμφανίζει συμπτώματα μετεμμηνόπαυσης, όπως απώλεια πυκνότητας, έντονες ρυτίδες και επιδείνωση των κυλίδων. Αποτέλεσμα της συστηματικής χρήσης της; Η αναπλήρωση λιπιδίων και η σύσφιξη, με -50% ξηρότητα, -25% χαλάρωση, +17% πυκνότητα. Μία δοκιμή, θα σε πείσει. Εκτός από τα ως άνω «μαγικά ελιξίρια», αυτή η ξεχωριστή κρέμα ημέρας περιέχει επιπλέον ωμέγα 3-6-9 που αναπληρώνουν την απώλεια λιπιδίων με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα θρεμμένη σε βάθος και νιασιναμίδη που δρα κατά των δυσχρωμιών με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα ομοιογενή χρωματικό τόνο.

Κρέμα νυκτός Vichy Neovadiol για τη μετεμμηνόπαυση

Μία σωστή ρουτίνα περιποίησης ολοκληρώνεται το βράδυ πριν τον ύπνο. Η Vichy Neovadiol για τη μετεμμηνόπαυση λανσάρεται και σε κρέμα νυκτός με εξίσου δυνατά -και φανερά- αποτελέσματα, με περισσότερο focus στη σύσφιξη. Και επειδή οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι του. Οι δράσεις της εφαρμογής της είναι +100% αναπλήρωση λιπιδίων -σοκαριστικό ποσοστό, -74% ξηρότητα και +44% ελαστικότητα.

Κρέμα Neovadiol σύσφιξης & μείωσης κηλίδων με SPF50

Vichy Neovadiol

Τα καλύτερα νέα είναι ότι η κρέμα Neovadiol υπάρχει και με ισχυρή προστασία από τον ήλιο με υψηλό δείκτη SPF50 και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντιηλιακή κρέμα για σύσφιξη, λάμψη και μείωση των κηλίδων- all in one, υψηλή ασφάλεια και καλλυντική ευχαρίστηση! Εκτός από τα συστατικά αναφοράς του πυρήνα της σειράς Neovadiol (proxylane, ιαματικό νερό, ωμέγα 3-6-9 κλπ.), η κρέμα Neovadiol με αντιηλιακή προστασία περιέχει και δύο ακόμη «ισχυρούς παίκτες». Η νιασιναμίδη  Β3 και τα UV φίλτρα διορθώνουν και προλαμβάνουν τις κηλίδες, ενώ οι χρωστικές μαργαριταριού ευθύνονται για την άμεση διόρθωση του τόνου της επιδερμίδας. Λέμε αντίο στις δυσχρωμίες! Τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης, στην κρέμα αυτή ανέρχονται σε -41 % ρυτίδες, +11% σύσφιξη και +26% λάμψη. Είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ακόμη και από γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Μάλιστα έχει και πολύ απολαυστική υφή: είναι μη λιπαρή και μη κολλώδης και εφαρμόζεται πανεύκολα.

Neovadiol MENO 5-BI Serum και Neovadiol Eyes & Lips

Vichy Neovadiol

Ολοκληρώνουμε τη λεπτομερή περιποίηση με δύο extra προϊόντα που θα τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα. Το Neovadiol MENO 5-BI Serum είναι ένας ιδανικός ορός για την επιδερμίδα στην εμμηνόπαυση και τη μετεμμηνόπαυση που επανασμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου, διορθώνει τις κηλίδες, μειώνει τις ρυτίδες, αποκαθιστά τη λάμψη και αναπληρώνει τα λιπίδια στην επιδερμίδα. Σε ποσοστό, 98% η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, ενώ παρατηρείται 96% θρέψη στην επιδερμίδα. H Neovadiol Eyes & Lips είναι κρέμα τόσο ματιών, όσο και χειλιών, που ενισχύει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα και μειώνει τις ρυτίδες. Παρατηρείται και μείωση στους μαύρους κύκλους (-17%) και αύξηση της ενυδάτωσης (+48%).

Vichy Neovadiol

Κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να τον φροντίζει, να τον αγκαλιάζει και να τον εξελίσσει. Ναι είμαστε γυναίκες, ναι έχουμε αλλαγές στις ορμόνες ή ναι είμαστε στην εμμηνόπαυση, αλλά δεν είμαστε μόνες. Καθημερινοί σύμμαχοι, όπως φίλοι, οικογένεια, εταιρίες, όπως η Vichy που ακούν τις ανάγκες μας είναι εκεί για εμάς. Για να μεγαλώνουμε μαζί. Όμορφα και με χαμόγελο!

Βρες όλη τη σειρά Neovadiol της Vichy εδώ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice