Ice cream nails: Η γλυκιά τάση στο καλοκαιρινό μανικιούρ

Λευκή βάση για παγωτό βανίλια και ροζ παστέλ για φράουλα

Ice cream nails: Το καλοκαιρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά και μακριά νύχια

Γεύση σοκολάτα ή καραμέλα; Με σιρόπι ή πολύχρωμες νιφάδες; Φέτος το καλοκαίρι παίρνουμε έμπνευση από το πιο δημοφιλές -και για πολλούς αγαπημένο- καλοκαιρινό γλυκό, το παγωτό, δίνοντας μία πιο μοντέρνα και με χρώμα εμφάνιση στα νύχια μας. Συνδυάζουμε παστέλ με έντονες αποχρώσεις, αν θέλουμε προσθέτουμε γκλίτερ και προσαρμόζουμε τη νέα τάση στο στιλ μας, είτε έχουμε μακριά είτε κοντά νύχια. Ακόμα και αν δεν υπάρχει χρόνος για ένα ραντεβού στην αισθητικό, το συγκεκριμένο μανικιούρ εμφανίζεται σε διαφορετικές εκδοχές, με πολλές από αυτές να μπορούμε να της δημιουργήσουμε και μόνες μας. Στολίζουμε τα άκρα μας με παγωτό που στάζει, σχεδιάζουμε καμπυλωτές γραμμές και αποφασίζουμε αν θέλουμε τελικά mat ή glossy αποτέλεσμα. 

Μανικιούρ με έμπνευση το παγωτό 

Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσδώσουμε μια καλοκαιρινή πινελιά στα νύχια, είναι ζωγραφίζοντας μικρές πολύχρωμες νιφάδες. Ξεκινάμε με τη βάση, η οποία συνήθως είναι ροζ ή πιο κρεμώδης, ώστε να αναδειχθούν τα σχέδια. Αφού βρούμε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο δέρμα μας, περνάμε στις έντονες επιλογές -είτε ταιριάζουν μεταξύ τους είτε όχι- και προσθέτουμε μικρές τελείες ή λεπτές γραμμές που θυμίζουν νιφάδες. Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε κάνει το δικό μας DIY και πλήρως προσαρμοσμένο στα γούστα μας μανικιούρ.

Αν θέλετε κάτι πιο κλασικό αλλά ταυτόχρονα λίγο διαφορετικό, τα ice cream nails έρχονται για να ανανεώσουν το γαλλικό μανικιούρ. Αλλάζουμε τις λευκές λεπτές γραμμές με πιο φαρδιές και όχι τόσο αυστηρές, δημιουργώντας σχέδια που παραπέμπουν σε παγωτό που έχει μόλις κυλήσει ομοιόμορφα στα νύχια μας. Οι επιλογές στα χρώματα δεν έχουν περιορισμό, όπως άλλωστε και οι γεύσεις των παγωτών. Μπορούμε να διαλέξουμε τιρκουάζ θυμίζοντας γεύση φυστίκι, ανοιχτό καφέ παραπέμποντας σε καραμέλα, πιο γαλακτερό βερνίκι για όσους είναι vanilla lovers ή να τα ανακατέψουμε όλα αυτά μαζί. 

Η αλήθεια είναι πως ήδη από την αρχή της σεζόν το μεταλλικό στοιχείο έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά μανικιούρ, κάνοντας αρκετές από εμάς να μην το αποχωριζόμαστε εύκολα. Έτσι, για ένα κομψό αλλά συνάμα καλοκαιρινό στιλ, βρίσκουμε χρυσό και ασημί βερνίκι, αφήνοντας αυτή τη φορά ένα πιο λαμπερό παγωτό να πέσει στις άκρες των νυχιών. Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε χρυσόσκονη σε ιριδίζουσα απόχρωση, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο fun και ιδανικό για εμφανίσεις σε πάρτι. Τα ice cream nails δεν έχουν κανόνες, προσαρμόζονται σε όλα τα στιλ και μας αφήνουν ελεύθερους να πειραματιστούμε με χρώματα, σχέδια και υφές.