Το μοναδικό ταξίδι της επιδερμίδας σου

Η φροντίδα του δέρματος ξεκινάει και τελειώνει με SkinCeuticals

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

SkinCeuticals: Τα προϊόντα που έψαχνες για λαμπερό δέρμα 

Η περιποίηση του δέρματος, δεν είναι απλή υπόθεση. Η μήπως όχι; Το δέρμα σου είναι τόσο μοναδικό όσο και εσύ και καλό θα ήταν να το αντιμετωπίζεις έτσι. Τα περιστασιακά εμπόδια, μπορούν να συμβούν σε όλους και η αντιμετώπισή τους απαιτεί έξυπνες κινήσεις και το σωστό οπλοστάσιο προϊόντων περιποίησης. Είτε αντιμετωπίζεις ακμή, είτε προσπαθείς να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους ή διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις που συνοδεύουν το λιπαρό δέρμα, υπάρχουν τρόποι να αποκαλύψεις την λάμψη του.

Καταπολέμησε την ακμή με ακρίβεια

Πες αντίο στα ενοχλητικά σπυράκια ενσωματώνοντας ένα εξειδικευμένο serum προσώπου για ακμή στην καθημερινή σου ρουτίνα. Αναζήτησε ορούς με συστατικά που καταπολεμούν την ακμή, όπως το σαλικυλικό οξύ ή το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου, ικανά να καταπραΰνουν τις φλεγμονές και να αποτρέψουν μελλοντικά ξεσπάσματα.

Κάνε απαλό μασάζ με μια ικανή ποσότητα serum σε καθαρό, στεγνό δέρμα πρωί και βράδυ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα σημεία. Άφησε τον ορό να απορροφηθεί πλήρως πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου ή τα υπόλοιπαπροϊόντα περιποίησης σου. Με συχνή χρήση, θα δεις το δέρμα σου να  μεταμορφώνεται, αποκτώντας καθαρή, λεία υφή, απαλλαγμένη από ατέλειες.

Ανανεωμένο, αναζωογονημένο βλέμμα

Αποχαιρέτισε τα κουρασμένα μάτια και απόλαυσε αναζωογονημένη όψη, χρησιμοποιώντας μια κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους. Αναζήτησε κρέμες εμπλουτισμένες με ισχυρά συστατικά όπως βιταμίνη C, ρετινόλη ή καφεΐνη, γνωστά για την ικανότητά τους να ενισχύουν την κυκλοφορία, να μειώνουν τη μελάγχρωση και να αποκαθιστούν τη λάμψη.

Χρησιμοποιώντας μια μικρή, μεταλλική επιφάνεια, όπως πχ. ένα δαχτυλίδι, άπλωσε απαλά μια ποσότητα κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού στην περιοχή κάτω από τα μάτια, επιτρέποντάς της να απορροφηθεί πλήρως. Με σχολαστική εφαρμογή, οι μαύροι κύκλοι σβήνουν στο παρασκήνιο, αφήνοντας πίσω τους ένα ανανεωμένο, αναζωογονημένο βλέμμα που εκπέμπει ζωντάνια.

SkinCeuticals

Κατακτώντας τη λιπαρότητα

Πάρε τον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας στο δέρμα σου, αποκαθιστώντας την ισορροπία στην επιδερμίδα σου με το σωστό πρόγραμμα περιποίησης. Επίλεξεserum με ελαφριά σύνθεση, χωρίς έλαια και κρέμες ενυδάτωσης, με συστατικά όπως νιασιναμίδη ή υαλουρονικό οξύ, ικανά να παρέχουν καταπραϋντική δράση χωρίς να επιδεινώνουν τη λιπαρότητα. Αποχαιρέτισε το λιπαρό δέρμα και απόλαυσε αψεγάδιαστη υφή με λάμψη και υγεία.

Ενσωμάτωσε την απαλή απολέπιση στη ρουτίνα σου για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να διατηρήσεις τους πόρους καθαρούς. Επίλεξε απαλά απολεπιστικά αντί για σκληρά scrub για να αποφύγεις τους ερεθισμούς και να διατηρήσειςτην επιδερμίδα σου λεία και υγιή.

Το μοναδικό ταξίδι του δέρματός σου

Με μια στρατηγική προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας και τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων, μπορείς να επιλύσεις τις κοινές ανησυχίες του δέρματος και να αποκαλύψετε τη λάμψη του. Με την εξειδικευμένη κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους A.G.E. Advanced Eye και τα serum προσώπου με βιταμίνη C και αντιοξειδωτική δράση και κατά της ακμής και της γήρανσης Silymarin CF και Blemish + Age Defence της SkinCeuticals προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την φροντίδα που της αξίζει, χαρίζοντάς της ενισχυμένη θρέψη και λάμψη.

Κάνε το ταξίδι της επιδερμίδας σου ιδιαίτερο, όσο και εσύ.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice