Τα μυστικά για μεταξένιο λείο δέρμα

Αναζωογόνηση και θρέψη του δέρματος με τη βοήθεια της LaRoche Posay

Look Team |

LaRoche Posay: Η σειρά Lipikar για περιποίηση του δέρματος

Το δέρμα σου περνάει πολλές δυσκολίες και ταλαιπωρία. Μήπως έχει έρθει η στιγμή, να αρχίσεις να το αγαπάς και να το φροντίζεις λίγο παραπάνω; Η παροχή της προσοχής που του αξίζει είναι άλλωστε απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητάς του. Και πίστεψέ μας, το να διατηρηθεί το δέρμα σου υγιές, είναι κάτι που σίγουρα θέλεις!

Η περιποίηση του δέρματος και ο καθαρισμός σώματος εκτός από απαραίτητες διαδικασίες, μπορούν να αναχθούν σε πραγματικές απολαύσεις. Πως μπορείς όμως να κάνεις το τραχύ δέρμα λείο, μεταξένιο και ακαταμάχητο;

Συνέχισε να διαβάζεις…

Αναζωογόνησε το δέρμα σου

Ξεκίνα ένα ταξίδι ανανέωσης με τη δύναμη του καθαρισμού σώματος!Για αρχή, επίλεξε ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό σώματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρματός σου. Είτε προτιμάςένα πλούσιο, αφρώδες αφρόλουτρο, ένα αναζωογονητικό scrub ή θρεπτικάέλαια, υπάρχει σίγουρα ένα καθαριστικό σώματος που ταιριάζει στις προτιμήσεις σου.

Κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου, άφησε το ζεστό νερό να σε τυλίξει στην χαλαρωτική του αγκαλιά. Εφάρμοσε το προϊόν της επιλογής σου σε βρεγμένο δέρμακάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με την αίσθηση του καθαρού, αναζωογονημένου δέρματος!

Θρέψη και ενυδάτωση για λαμπερά αποτελέσματα

Μετά τον καθαρισμό, περιποιήσουτην επιδερμίδα σου με ένα πολυτελές μείγμα θρεπτικών συστατικών για να κλειδώσεις την υγρασία και να ενισχύσεις την απαλότητα. Κάνε την περιποίηση δέρματος ένα τελετουργικό απόλαυσης, εφαρμόζοντας μια πλούσια λοσιόν σώματος ή ένα bodybutter σε νωπό δέρμα, εστιάζοντας σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ξηρότητα ή τραχύτητα.

Κάνεαπαλό μασάζ, επιτρέποντας στην φόρμουλα να απορροφηθεί πλήρως. Πάρε τον χρόνο σου και απόλαυσε τοαναζωογονητικό άρωμα και την πολυτελή υφή του προϊόντος που έχεις διαλέξει, είναι και αυτό άλλωστε κομμάτι της εμπειρίας!

Με συχνή χρήση, το δέρμα σου πραγματικά θα σε ευγνωμονεί και θα αποκτήσει λάμψη που αποπνέει υγεία και ζωντάνια.

Δέρμα λείο και απαλό

Πες αντίο στο τραχύ δέρμα και υποδέξουτην μεταξένια λεία απαλότητα με εντατικήπεριποίησηκαι απολέπιση. Ενσωμάτωσε ένα απαλό scrub σώματος στη ρουτίνα σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να αποκαλύψεις το λαμπερό δέρμα από κάτω. 

Επίλεξε ένα scrub σώματος με φυσικά απολεπιστικά όπως κρυστάλλους ζάχαρης και αλατιού ή κόκκους καφέ, σε συνδυασμό με θρεπτικά έλαια για ενυδάτωση της επιδερμίδας. Κάνε μασάζ με το scrub σε βρεγμένο δέρμα με απαλές, κυκλικές κινήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές με πιο τραχύ δέρμα, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες.

Η απόλυτη ενυδάτωση

Η αίσθηση λείου και απαλού δέρματος, είναι μόλις ένα βήμα μακριά. Το καθαριστικό για ευαίσθητο δέρμα Lipikar Gel Lavant σε συνδυασμό με τα γαλακτώματα σώματος Lipikar Lait ήLipikar Lait Urea 10% για πολύ έντονη ξηρότητα της LaRoche-Posay, μπορούν να σου χαρίσουν δέρμα υγιές και μοναδικό στην υφή.