Aperol Spritz make-up: Η νέα καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ
© Unsplash / Edward Cordoba Bastidas
Beauty

Aperol Spritz make-up: Βαφόμαστε στα χρώματα του καλοκαιρινού ποτού

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που ξεκίνησε από την Hailey Bieber

Το δροσερό Aperol Spritz, τώρα και σε μακιγιάζ 

Η νέα συνήθεια στον κόσμο της ομορφιάς είναι επισήμως το να παίρνουμε έμπνευση από αγαπημένα φαγητά και ποτά. Κάπως έτσι γνωρίσαμε το Strawberry make-up, σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, το glazed donut μανικιούρ με την λαμπερή όψη και τώρα ήρθε η στιγμή για το Aperol Spritz make-up. Κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά, η Hailey Bieber, μία από τις πιο δημοφιλείς σήμερα beauty-setters η οποία έκανε ξανά τα όμορφα μαγικά της. Πρόσφατα παρουσίασε το νέο της προϊόν, pocket blush, το ρουζ με την κρεμώδη υφή που ήρθε για να αναζωογονήσει τα ζυγωματικά μας. Η νεαρή επιχειρηματίας σε συνέντευξή της στο Glamour δήλωσε πως το pocket blush θα φέρει μια δόση Aperol Spritz στην εμφάνισή μας και τελικά τα κατάφερε. Στο TikTok το hashtag #AperolSpritzmakeup εμφανίζεται συνεχώς σε βίντεο χρηστών, οι οποίοι δείχνουν βήμα-βήμα πώς να πετύχουμε το τέλειο και πλέον viral καλοκαιρινό μακιγιάζ. 

@hardcandylife

Trend alert! Could Aperol Spritz makeup be the newest viral trend? We sure think so 🍹 @Leah Louise

♬ original sound - Hard Candy

Aperol Spritz make-up: Πώς να το δημιουργήσεις

Όπως το καλοκαιρινό ποτό είναι γνωστό για τα πορτοκαλί χρώματά του που ανακατεύονται αρμονικά μεταξύ τους, αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Πορτοκαλί, κοράλι ή κάτι πιο μανταρινί; Πρωταγωνιστής σε αυτό το μακιγιάζ είναι το ρουζ, για αυτό ανάλογα με την επιδερμίδα μας και την ένταση που θέλουμε να δώσουμε, επιλέγουμε τον κατάλληλο τόνο. Πριν ξεκινήσουμε να χρωματίζουμε τα μάγουλά μας, είναι σημαντικό να έχουμε δημιουργήσει μια καθαρή λαμπερή βάση, η οποία σαν καμβάς, θα μας επιτρέψει να πειραματιστούμε.

Είμαστε έτοιμες να προσθέσουμε το ρουζ και σειρά έχει η επιλογή lip-gloss. Προτιμήστε μια πιο απαλή απόχρωση, ίσως κάτι σε ροζ, παραπέμποντας σε καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα και κάνοντας τα χείλη μας πιο ζουμερά. Εάν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε χρυσαφένιο highlighter είτε σε υγρή μορφή είτε σε πούδρας, αναλόγως τι ρουζ έχετε χρησιμοποιήσει, ώστε να δέσουν ομοιόμορφα τα δύο προϊόντα. Για όσες προτιμάτε να τονίζετε περισσότερο την περιοχή των ματιών, μπορείτε να παίξετε με σκιές σε πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις, δίνοντας ένταση στο βλέμμα με τον δικό σας καλοκαιρινό τρόπο. 

To μακιγιάζ Aperol Spritz έρχεται για να δώσει στο πρόσωπο μας φρεσκάδα και λάμψη, χωρίς να χρειάζονται πολλά προϊόντα και ατελείωτες ώρες στον καθρέφτη. Το μυστικό είναι να βρείτε τα κατάλληλα χρώματα. Ακόμα και αν δεν έχετε ειδικά πινέλα, μπορείτε να απλώσετε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο σας τα υλικά που έχετε επιλέξει, ώστε να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Ιδανική επιλογή για εσάς που είστε έξω όλη την ημέρα, θέλετε να φαίνεστε περιποιημένες με μια δόση sun-kissed και είστε έτοιμες για το επόμενο Aperol Spritz!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice