Η La Roche-Posay δίνει τη λύση για τις κηλίδες με το νέο MELA B3 SERUM

Το επαναστατικό συστατικό Melasyl™ είναι το νέο δραστικό στοιχείο που καταπολεμά τις κηλίδες και δρα κατά των υποτροπών, όπως ποτέ άλλοτε

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

La Roche-Posay: Το νέο MELA B3 SERUM είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής καινοτομία της στον τομέα της υπερμελάγχρωσης

Δερματολογικά εξειδικευμένη καινοτομία κατά της υπεμελάγχρωσης
Τα σημάδια και οι δυσχρωμίες κάνουν το δέρμα να μη μοιάζει όσο υγιές θα ήθελες; Κάθε καλημέρα στον καθρέφτη σου πρέπει να συνοδεύεται κι από ένα χαμόγελο. Μη χάνεις το δικό σου λόγω της κατάστασης του δέρματός σου. Ποτέ δεν είναι αργά να δείξεις στην επιδερμίδα σου λίγη περισσότερη αγάπη και να αποκτήσεις τα αποτελέσματα που θες.

Η La Roche-Posay, η No1 μάρκα που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως για τη φροντίδα του δέρματος, αναγνωρίζει ότι η υπερμελάγχρωση είναι μια από τις πιο συνηθισμένες, αλλά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες δερματικές παθήσεις.

Τι είναι η υπερμελάγχρωση;

Πρόκειται για μια πάθηση του δέρματος με διαταραχές της οποίας έρχεται αντιμέτωπο το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αν και η ανησυχία για την εν λόγω δερματική πάθηση αυξάνεται, σε κάθε ηλικία και τόνο δέρματος, η σημασία του προβλήματος ακόμη υποτιμάται. Η υπερμελάγχωση διακρίνεται σε 3 βασικούς τύπους: ηλιακές φακές (κηλίδες από τον ήλιο και κηλίδες γήρανσης), μέλασμα (συνδέεται κυρίως με ορμονική ανισορροπία) και μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση (σημάδια ακμής, σημάδια από δερματολογικές πράξεις, ουλές).

Έρευνα που διεξήχθη, με περισσότερους από 48.000 συμμετέχοντες σε 34 χώρες, έδειξε πως οι δερματικές παθήσεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεση των πασχόντων, οι οποίοι αισθάνονται λιγότερο αγαπητοί, υφίστανται διακρίσεις και νιώθουν ακόμη και «βρόμικοι».

Η λύση για την υπερμελάγχρωση ήρθε από τη La Roche-Posay

Η La Roche-Posay παρουσιάζει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής καινοτομία της στον τομέα της υπερμελάγχρωσης με υψηλότερη, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα επιδιόρθωσης των επίμονων κηλίδων έως κι 85%, σε όλους τους τόνους δέρματος, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Το επαναστατικό συστατικό Melasyl™ είναι το νέο δραστικό στοιχείο που καταπολεμά τις κηλίδες και δρα κατά των υποτροπών, όπως ποτέ άλλοτε.

Έχοντας προκύψει μετά από 18 χρόνια έρευνας στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal, το νέο μόριο Melasyl™, κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, φέρνει την επανάσταση στην καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης, καθώς λειτουργεί διαφορετικά από τα παραδοσιακά συστατικά: ανακόπτει τη δραστηριότητα της μελανίνης προτού σχηματιστούν δυσχρωμίες στο δέρμα.

Το καινοτόμο συστατικό Melasyl™ –η απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– αναμείχθηκε με 10% αντιφλεγμονώδους Νιασιναμίδης (γνωστή και ως Βιταμίνη B3) και τότε «γεννήθηκε» το νέο MELA B3 SERUM. Δερματολόγοι και ειδικοί της υπερμελάγχρωσης συνεργάστηκαν κι εξέλιξαν τη MELA B3, η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για όλους τους τύπους και τόνους δέρματος εξασφαλίζοντας κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και στις επίμονες κηλίδες, με ισχυρή δράση ακόμα και κατά της επανεμφάνισής τους.

Never skip face-caretime

Το μυστικό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά της υπερμελάγρχωσης είναι, φυσικά, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος. Ο δυναμικός συνδυασμός του Melasyl™ και της Νιασιναμίδης, από τη LaRoche-Posay, δημιουργήθηκε για να προσφέρει τόσο σωματική όσο και ψυχολογική ανακούφιση σε όσους επηρεάζονται από τις επιπτώσεις της υπερμελάγχρωσης.

Η προτεινόμενη ρουτίνα ξεκινάει πάντα με σωστό καθαρισμό με το MELA B3 Micro-Peeling Gel, ένα τζελ καθαρισμού και απολέπισης που διορθώνει τις κηλίδες, εξυγιαίνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χωρίς να φράζει τους πόρους. Η διαδικασία συνεχίζεται με τον ορό προσώπου εντατικής δράσης κατά των κηλίδων MELA B3 SERUM με δράση σε κάθε φωτότυπο που διορθώνει κάθε τύπο κηλίδων, αλλά και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Η care routine ολοκληρώνεται αφού εφαρμόσουμε την κρέμα καθημερινής φροντίδας προσώπου MELAB3 Crème με SPF 30. Είτε εκτίθεσαι πολύ είτε λίγο στην ηλιακή ακτινοβολία και ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλής ηλιοφάνειας, μην παραλείπεις ποτέ να βάζεις το αντηλιακό σου.

EXTRA TIP: Το Anthelios UV Mune 400 περιέχει το φίλτρο Mexoryl 400, το αποτελεσματικότερο φίλτρο ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV, κατάλληλο και για εσένα που έρχεσαι αντιμέτωπος με υψηλή ακτινοβολία είτε λόγω της εργασίας σου είτε λόγω άθλησης.  Φρόντισε το δέρμα σου κι αυτό θα φροντίσει για την υγεία και την αυτοπεποίθησή σου. Δοκίμασε το νέο  MELA B3 SERUM, με την εγγύηση δράσης και ποιότητας της La Roche-Posay και δες τα αποτελέσματα να ακτινοβολούν πάνω στην επιδερμίδα σου από την πρώτη εβδομάδα χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη La Roche-Posay, επισκέψου το www.laroche-posay.com και ακολούθησε τη La Roche-Posay στο Instagram (larocheposay) και στο Facebook (La Roche-Posay) και βρες κι εσύ πώς θα αποκτήσεις το δέρμα που ονειρεύεσαι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice