7 προτάσεις για το μανικιούρ του Σεπτέμβρη
© Instagram @bellasalondb
Beauty

7 προτάσεις για το μανικιούρ του Σεπτέμβρη

Πριν κλείσετε το ραντεβού σας, εμπνευστείτε από τις ιδέες μας για το πρώτο μανικιούρ το φθινοπώρου

Μανικιούρ: 7 ιδέες για τη μεταβατική περίοδο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Ο Σεπτέμβρης είναι μια ανάσα μακριά και αποχαιρετώντας άλλο ένα όμορφο καλοκαιράκι, αποχαιρετάμε και τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια. Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο όμως πολλές φορές ζοριζόμαστε να αποφασίσουμε ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ μας, καθώς ψάχνουμε κάτι ενδιάμεσο από τα φανταχτερά χρώματα του καλοκαιριού και τα μουντά του χειμώνα. Νέες τάσεις στο μανικιούρ όμως ξεπηδούν μέσα από τα σόσιαλ συνεχώς με τις αγαπημένες μας fashionistas να καθορίζουν τα trends άλλης μιας σεζόν αλλά και να επιστρέφουν σε κλασσικές και αγαπημένες επιλογές. Παρακάτω λοιπόν, σας παραθέτουμε 7 ιδέες για το πρώτο σας ραντεβού για νύχια το φετινό φθινόπωρο.

Glass manicure 
Το glazed doughnut μανικιούρ που ανέδειξε η Hailey Beiber και πολύ αγαπήσαμε, φέτος έχει νέα εκδοχή που ακούει στο όνομα glass nails. Παστελ αποχρώσεις που με ένα ειδικό chrome βερνίκι μοιάζουν να αποκτούν ένα γυάλινο εφέ που αντανακλά το φως. 

Απαλό ροζ
Μια soft απόχρωση που το φετινό καλοκαίρι μοιάζει να αντικατέστησε το nude, είναι το απαλό ροζ και πιο συγκεκριμένα αυτό της ανεμώνης, όπως το αποκαλεί και η εταιρία «Gelcare». Tόσο απαλό και διακριτικό όσο και σικ, που ταιριάζει με κάθε look μας.

Micro γαλλικό 
Άλλη μια παραλλαγή που κλασσικού γαλλικού που τον τελευταίο καιρό μας έχει τραβήξει την προσοχή είναι εκείνο με την πολύ λεπτή λευκή γραμμή. Διακριτικό, καθαρό και απόλυτα κομψό μπορείτε να το υιοθετήσετε κάθε εποχή του χρόνου, αρκεί να προτιμήσετε τετράγωνα κοντά νύχια. 

Ιce blue 
Τα γαλάζια νύχια στην απόχρωση του πάγου έχουν την απόλυτη προσοχή μας τώρα, καθώς αναδεικνύουν ιδιαίτερα και την μαυρισμένη επιδερμίδα και μας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις διακοπές μας.

Μαύρο τετράγωνο
Back to school αλλά και black to black. Γιατί το μαύρο μανικιούρ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Πάντοτε chic και διαχρονικό, το μαύρο αναδεικνύεται καλύτερα σε τετράγωνα, κοντά νύχια, όπως άλλωστε και τα περισσότερα μονόχρωμα σκούρα μανό. 

Mocca manicure
Η τέλεια εναλλακτική στο μαύρο θα είναι πάντα το καφέ. Σκούρο ή ανοιχτόχρωμο, παραμένει στην πρώτη γραμμή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα glossy top coat για να λάμψει και να χαρίσει σε κάθε εμφάνισή σας ένα μοντέρνο και νεανικό ύφος.

Κόκκινο του ροδιού
Μια απόχρωση ανάμεσα στο κοραλί και στο κόκκινο του κρασιού που αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα. Αυτό το ημιδιάφανο λαμπερό κόκκινο είναι κομψό, εντυπωσιακό και λαχταριστό. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice