Black cherry: Το hot χρώμα του φθινοπώρου

H απόχρωση του κερασιού στα μαλλιά, το μακιγιάζ, το μανικιούρ και τα αξεσουάρ

Ιδέες για μαλλιά, μακιγιάζ, μανικιούρ και αξεσουάρ στην απόχρωση του black cherry 

Είναι πλούσιο, μυστηριώδες και γοητευτικό, με τόνους από σκούρο κόκκινο, μοβ, βιολετί και βυσσινί μαζί. O λόγος για το black cherry χρώμα, που παραπέμπει στην όψη ενός ώριμου κερασιού και παράλληλα αποτελεί μια από τις πιο hot αποχρώσεις για το φθινόπωρο. Λέγεται πως η περιβόητη σχετική αλλαγή της Dua Lipa στα μαλλιά της «ευθύνεται» για τους λόγους που τελευταία όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τους κομμωτές τους με μια φωτογραφία της, ωστόσο παλαιότερα η Rihanna είχε δοκιμάσει κι αυτή τα black cherry μαλλιά, που διαφέρουν ελάχιστα από την απόχρωση του cherry cola, η οποία παραπέμπει σε γνωστό αναψυκτικό και το red wine, το βαθυκόκκινο χρώμα που έχει το κρασί.

Black cherry: Το hot χρώμα του φθινοπώρου

Celebrities, fashion lovers και beauty influencers μοιράζονται στα social media τις δικές τους black cherry εκδοχές και τους τρόπους που ενσωματώνουν τη συγκεκριμένη απόχρωση στο μακιγιάζ, το μανικιούρ, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ τους.

Η απόχρωση black cherry στα μαλλιά

Παρ’ όλο που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των κόκκινων, οι γυναίκες με black cherry μαλλιά δεν θεωρούνται ginger. Σε μακριά λεία μαλλιά ή σε κοντά κυματιστά, το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει εξίσου εντυπωσιακό, ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν και τη βαφή των φρυδιών τους στον ίδιο τόνο. Η συντήρησή του είναι απαιτητική, με τους ειδικούς να συμβουλεύουν τις γυναίκες να μένουν μακριά από προϊόντα θερμότητας και το λούσιμο να γίνεται μόνο με κρύο νερό, ώστε το χρώμα να παραμένει «κλειδωμένο» στην τρίχα.

Black cherry lips

H συγκεκριμένη απόχρωση στο μακιγιάζ δίνει έναν αέρα δυναμισμού και αυτοπεποίθησης. Οι γυναίκες που θέλουν ένα ροκ αποτέλεσμα δίνουν έμφαση στα κερασί χείλη, αλλά και στα έντονα μάτια, ενώ όσες αρκούνται στο μίνιμαλ μακιγιάζ, αποφεύγουν τις σκούρες σκιές, αντ' αυτού προσθέτουν χρώμα στα ζυγωματικά τους, κάτι που γλυκαίνει τη συνολική εικόνα. Στα περισσότερα tutorials, τα cherry cola lips σχηματίζονται αρχικά με σκούρο μολύβι και έπειτα γεμίζονται με κερασί χρώμα. Το lip gloss είναι το final touch που τα κάνει πιο γυαλιστερά και ζουμερά.

Νύχια σαν κερασάκια

Μην το μπερδεύουμε με το μπορντό. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ακόμα πιο βαθύ, ενώ ανάλογα με τον φωτισμό, μοβίζει. Πολλές φορές θυμίζει το σκούρο κόκκινο χρώμα ενός cabernet sauvignon κρασιού. Ταιριάζει εξίσου σε κοντά νύχια ή μακριά, οβάλ ή τετράγωνα, ενώ πολλοί nail artists προτείνουν η πρώτη στρώση να γίνεται με μαύρο.

Cherry cola αξεσουάρ

Μπορεί οι μαύρες και οι nude τσάντες να είναι διαχρονικά safe επιλογές, αλλά η μόδα αγαπάει την cherry cola era και προωθεί τα αξεσουάρ σε κερασί χρώμα ως must items, σε διάφορα σχήματα και υφές. Παπούτσια, τσάντες που μπορούν να ταιριάξουν με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούςτοπάκια, πορτοφόλια, θήκες, τσόκερ και αξεσουάρ μαλλιών παίρνουν τη θέση του καφέ στην φθινοπωρινή ντουλάπα.