Φθινοπωρινό μανικιούρ: Η νέα τάση είναι εμπνευσμένη από τη Χέιλι Μπίμπερ

Από τις καλοκαιρινές αποχρώσεις των glazed nails στις ζεστές καφετί

Φθινοπωρινό μανικιούρ: Κινούμαστε στα χρώματα που επιλέγει η Χέιλι Μπίμπερ για τη φετινή σεζόν

Είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς beauty-setters, μας έμαθε πώς να βαφόμαστε με μικρές αλλά σωστές πινελιές και οι επιλογές της στα νύχια γίνονται κάθε φορά η νέα αγαπημένη τάση. Η Χέιλι Μπίμπερ ξέρει πώς να είναι κομψή αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστή, δίχως να οδηγείται σε υπερβολές. Έχοντας ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη φθινοπωρινή σεζόν, μοιράζεται μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram το νέο της μανικιούρ, το οποίο έχει επιμεληθεί για μια ακόμα φορά η Zola Ganzorigt, η αισθητικός που εμπιστεύονται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες διασημότητες. 

Μακριά νύχια, οβάλ σχήμα και πέντε διαφορετικά βερνίκια. Αυτή τη φορά η νεαρή επιχειρηματίας αποφάσισε να κινηθεί σε καφέ τόνους, δημιουργώντας μια απόχρωση που παραπέμπει σε όλα όσα θυμίζουν φθινόπωρο, όπως ο ζεστός καφές και τα φύλλα που πέφτουν σιγά σιγά από τα δέντρα. Με μια πρώτη ματιά θα νόμιζε κανείς πως έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ένα χρώμα για το συγκεκριμένο μανικιούρ, όμως όπως αναφέρει η Zola Ganzorigt «Μπήκαμε επίσημα στο φθινόπωρο, αλλά δεν μπορώ να σας πω το ακριβές χρώμα γιατί αναμείξαμε 5 διαφορετικά». 

Πώς θα κάνετε το φθινοπωρινό μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ

  • Η βάση θα πρέπει να αποτελείται από ένα σκούρο, σχεδόν σοκολατένιο καφέ χρώμα.
  • Έπειτα προσθέσετε μια δόση κρεμ.
  • Συνεχίσετε με λίγο πορτοκαλί ή σκούρο κόκκινο.
  • Τέλος, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθέστε ασημί σκόνη (όχι έντονη) για να δημιουργήσετε το εφέ της πέρλας.

Εμπνευστείτε από όσα σημαίνουν για εσάς φθινόπωρο, όπως μία ζεστή σοκολάτα και βρείτε τις δικές σας αποχρώσεις για την ερχόμενη σεζόν. Να σημειωθεί πως τόσο το καφέ όσο και το μπορντό αναμένεται να είναι τα κυρίαρχα χρώματα για τους επόμενους μήνες, όχι μόνο στο μανικιούρ αλλά και στα αξεσουάρ, μια και ήδη σε πολλές πασαρέλες είδαμε κυρίως τσάντες και παπούτσια σε τέτοιους τόνους. Ακολουθούν μερικά σχέδια, για περισσότερη έμπνευση στο επόμενο ραντεβού σας για νύχια.