Bridal μανικιούρ: Οι πιο κομψές ιδέες για την πιο ξεχωριστή σας ημέρα

Διαχρονικά, elegant σχέδια που ταιριάζουν σε όλες τις brides to be

6 all time classic προτάσεις για νυφικό μανικιούρ

Η ημέρα του γάμου μια από τις μοναδικότερες ημέρες της ζωής μας και θέλουμε όλα να είναι τέλεια. Τα νύχια της νύφης αποτελούν μία από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες στην ημέρα του γάμου, καθώς συμβάλλουν στη συνολική εμφάνιση. Όπως ακριβώς επιλέγουμε νυφικά χτενίσματα και make-up, έτσι εστιάζουμε και στο wedding manicure που απαιτεί έρευνα και δοκιμές. Τα νύχια σου, όπως και το νυφικό σου, πρέπει να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου και να σε κάνουν να νιώθεις όμορφη. Είτε είσαι η κλασική νύφη που προτιμά κάτι διακριτικό, είτε θες κάτι πιο τολμηρό και μοντέρνο, οι επιλογές για τα bridal nails είναι αμέτρητες. Παρακάτω σου παραθέτουμε 7 κομψές επιλογές για να εμνευστείς, αλλά θυμήσου ότι το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι άνετα και να απολαύσεις αυτή τη μοναδική στιγμή.

Γαλλικό με γκλίτερ
Το γαλλικό μανικιούρ είναι η απόλυτη επιλογή για τις νύφες που αγαπούν το διαχρονικό και κομψό στυλ. Με την απλότητα του λευκού και φυσικού ροζ, παραμένει μια κλασική και elegant επιλογή που κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα ενώ ταιριάζει επίσης με τα περισσότερα νυφικά. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη επιπλέον λάμψη στο look σας, μπορείτε να περάσετε ένα top coat με glitter σε όλο το νύχι ή μόνο στις άκρες για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα

Ροζ glazed donut nails
Πρόκειται για το nail trend που έκανε διάσημο σε όλη την υφήλιο η Hailey Bieber. Nύχια που γυαλίζουν σαν καθρέφτες, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για glitter - που πολλές γυναίκες δεν συμπαθούν - αλλά μια σκόνη που αφήνει αυτή τη σχεδόν μεταλλική λάμψη. Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει σε όποια απόχρωση θες,  όμως οι νύφες προτιμούν τα εκρού και απαλά ροζ χρώματα.

Baby pink γαλακτερό
Τα γαλακτερά νύχια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα, καθώς ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, ενώ τονίζουν ιδανικά το μαύρισμα. Πρόκειται για μια απαλή απόχρωση με ροζ υπότονο, πολύ κοντά στο χρώμα των νυχιών σας, για ένα κομψό και ήσυχο αποτέλεσμα.

Περλέ nude
Αναφερόμαστε σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή των περλέ νυχιών που έκανε από πάντα η γιαγιά σου - κάτι ήξερε! Μια απόχρωση ανάμεσα σε chrome / metallic και milky whites θα λέγαμε, τα pearly nudes είναι πραγματικά στολίδια για τα άκρα σου. Κι αυτό γιατί αστράφτουν σαν μαργαριτάρια, μιας και αυτό το σαμπανιζέ χρώμα έχει μια λαμπερή όψη που μαγνητίζει.

Micro french
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, αν υπάρχει μια τάση μανικιούρ που να θεωρείται σούπερ κλασική και διαχρονική, αυτή είναι ξεκάθαρα το γαλλικό. Η καλύτερη επιλογή αν έχεις κοντά νύχια λοιπόν, είναι το μίνι γαλλικό. Με γραμμή πιο λεπτή από το κανονικό γαλλικό, και χρώμα πιο κοντά στα χρώματα του δέρματος. 

"Barely there" manicure
Μετά "No makeup" makeup ήρθε η έννοια του «γυμνού» μανικιούρ που έχει κάνει κυριολεκτικά θραύση γιατί είναι τόσο διακριτικό και κομψό όσο πρέπει. Σχεδόν χωρίς καθόλου χρώμα, αλλά με άφθονη γυαλάδα χάρη στο shimmery ή ημιδιάφανο βερνίκι που κάνει τα άκρα να λάμπουν στην κυριολεξία, συνιστά μια εξίσου σύγχρονη επιλογή που ταιριάζει στις πιο μίνιμαλ νύφες.

Ombre nails
Το ombre στα νύχια είναι μια μοντέρνα τάση που αγαπούν πολλές νύφες. Συνδυάζει δύο αποχρώσεις που «σβήνουν» η μία μέσα στην άλλη, δημιουργώντας ένα γλυκό και μαλακό αποτέλεσμα. Μπορείς να επιλέξεις απαλές αποχρώσεις του ροζ και του λευκού για μία πιο ρομαντική εμφάνιση.