L'OREAL PROFESSIONNEL Absolut Repair Molecular Serum
© freepik
Beauty

Πώς θα αποκτήσεις λεία και υγιή μαλλιά χωρίς κόπο

Tips για ριζική επανόρθωση μαλλιών

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Absolut Repair Molecular, το επαγγελματικό πρωτόκολλο περιποίησης της L'Oréal Professionnel

Η περιποίηση των μαλλιών είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ρουτίνα. Είναι μια ιεροτελεστία που μας βοηθάει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και λάμψη. Είτε τα μαλλιά σου χρειάζονται λίγη επιπλέον αγάπη είτε μια πλήρη μεταμόρφωση, η σωστή ρουτίνα περιποίησης και επανόρθωσης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ας δούμε λοιπόν τα βασικά για το πως μπορείς να πετύχεις ριζική επανόρθωση μαλλιών.

Βήμα 1: Ξεκίνα με μια ισχυρή βάση

Τα υγιή, λεία μαλλιά χρειάζονται μια ισχυρή βάση, και αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα περιποίησης από την αρχή. Για να επανορθώσεις τα φθαρμένα μαλλιά, είναι σημαντικό να επιλέγεις σαμπουάν και μαλακτικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επανόρθωση. Αναζήτησε συστατικά όπως η κερατίνη, το έλαιο argan και η βιοτίνη, τα οποία συνεργάζονται για να ενισχύσουν τα μαλλιά από μέσα, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και ελαστικότητάς τους.

Το λούσιμο, πρέπει να γίνεται με απαλές κινήσεις στον τριχωτό της κεφαλής. Αυτό βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας, η οποία μπορεί να προωθήσει την υγιέστερη ανάπτυξη των μαλλιών. Ξέβγαλε καλά και συνέχισε με ένα πλούσιο conditioner που ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λεία και ευχάριστα.

L'Oréal Professionnel

Βήμα 2: Περιποιήσου τα μαλλιά σου όπως τους αξίζει

Για βαθύτερη επανόρθωση μαλλιών, η ενσωμάτωση μιας εβδομαδιαίας μάσκας στη ρουτίνα σου μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Οι μάσκες μαλλιών είναι γεμάτες με συμπυκνωμένα συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο στέλεχος της τρίχας, επανορθώνοντας τη φθορά και αποκαθιστώντας την υγρασία. Είτε τα μαλλιά σου υποφέρουν από ζημιά λόγω θερμότητας, θεραπείες χρώματος ή περιβαλλοντικούς παράγοντες, μια καλή μάσκα μαλλιών μπορεί να τα επαναφέρει στη ζωή.

Εφάρμοσε τη μάσκα γενναιόδωρα από τα μέση έως τις άκρες, όπου συνήθως παρατηρείται η μεγαλύτερη ζημιά. Αφησέ τη να δράσει για τουλάχιστον 10-15 λεπτά για να επιτρέψεις στα υλικά να κάνουν τη μαγεία τους. Στο ξέβγαλμα, θα παρατηρήσεις αμέσως πιο απαλά και λεία μαλλιά.

Βήμα 3: Προστασία και Θρέψη

Τα υγιή μαλλιά δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με την αίσθηση.  Για να διατηρηθούν τα μαλλιά σου λεία και απαλλαγμένα από φριζάρισμα, είναι απαραίτητο να τα προστατεύεις από τη θερμότητα. Πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε εργαλείο θερμικού styling, εφάρμοσε πάντα ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι. Αυτό το απλό βήμα βοηθά στο να θωρακιστούν τα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες των υψηλών θερμοκρασιών, αποτρέποντας το σπάσιμο και το σχίσιμο των άκρων.

Εκτός από αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακτικό ή serum μαλλιών για επανόρθωση και θρέψη. Αυτά τα προϊόντα όχι μόνο διατηρούν τα μαλλιά ενυδατωμένα αλλά βοηθούν και στην αποκατάσταση της επιδερμίδας, κλειδώνοντας την υγρασία.

Absolut Repair Molecular

Η περιποίηση των μαλλιών εξαρτάται άμεσα από τη συνέπεια της ρουτίνας περιποίησής σου και την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τις ανάγκες των μαλλιών σου. Η L'Oréal Professionnel φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών με την πρωτοποριακή σειρά Absolut Repair Molecular. Τα προϊόντα της σειράς, παρέχουν κάτι πολύ περισσότερο από επιφανειακή επανόρθωση, καθώς στοχεύουν και ενδυναμώνουν την μοριακή δομή των μαλλιών.

Δείξε στα μαλλιά σου την περιποίηση που τους αξίζει και δες τα να μεταμορφώνονται και να αποκτούν την χαμένη τους λάμψη σε χρόνο ρεκόρ!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice