Οδηγός για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
© Freepik
Beauty

Ένας οδηγός για αψεγάδιαστη επιδερμίδα από την Garnier

Τέσσερα μυστικά λάμψης και ενυδάτωσης

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Tέσσερα βασικά στοιχεία στη φροντίδα προσώπου για την επίτευξη υγιούς και λαμπερού δέρματος από τη Garnier

Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου είναι η βάση για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Είτε σκοπεύεις να μειώσεις την εμφάνιση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπό σου, να εξομαλύνεις τις λεπτές γραμμές ή απλά να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ζωντανή, η προσεκτική επιλογή προϊόντων περιποίησης προσώπου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μάθε με τη βοήθεια της Garnier πώς να δημιουργήσεις μια ρουτίνα περιποίησης που αντιμετωπίζει τα διάφορα θέματα της επιδερμίδας σου.

Ένας οδηγός για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
© Freepik

Ορός λάμψης
Οι οροί λάμψης είναι συνήθως γεμάτοι με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και παράγοντες λεύκανσης που βοηθούν στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και ρυθμίζουν τη φωτεινότητα στο πρόσωπό σου. Οι οροί αυτοί έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, επιτρέποντας στα ενεργά συστατικά να λειτουργούν αποτελεσματικά. Όταν εφαρμόζονται πριν από την ενυδατική κρέμα, καταπολεμούν τη θαμπάδα, παρέχουν άμεση λάμψη και κάνουν την επιδερμίδα σου να φαίνεται πιο υγιής και πιο ζωντανή.

Ο ορός Vitamin C της Garnier είναι ο Νο 1 ορός λάμψης παγκοσμίως! Εμπλουτισμένος με 3,5% βιταμίνη C, νιασιναμίδη και σαλικυλικό οξύ, ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας σου και μειώνει ορατά την εμφάνιση των κηλίδων από την 6η κιόλας ημέρα. Σε 8 εβδομάδες οι κηλίδες μειώνονται κατά 43%!

Ενυδατική μάσκα
Η μάσκα ενυδάτωσης βοηθά στην επίτευξη ενός απαλού και βαθιά ενυδατωμένου δέρματος γιατί έχει σχεδιαστεί για να αναπληρώνει την υγρασία στην επιδερμίδα. Μια καλή ενυδατική μάσκα ανακουφίζει την ξηρότητα, καταπραΰνει τον ερεθισμό και αφήνει την επιδερμίδα να αισθάνεται σφριγηλή και απαλή. Χρησιμοποίησε την μία ή δύο φορές την εβδομάδα ως συμπλήρωμα στην περιποίηση του προσώπου σου.

Κρέμα προσώπου με SPF
Οι καφέ κηλίδες στο πρόσωπο προκαλούνται συχνά από τον ήλιο, τη γήρανση ή τις ορμονικές αλλαγές αλλά μπορούν να μειωθούν με τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Συστατικά όπως η βιταμίνη C σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, βοηθά στην μείωση της υπερμελάγχρωσης, εξαφανίζοντας τα μαύρα στίγματα και τις κηλίδες με την πάροδο του χρόνου.

Ένας οδηγός για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
© Freepik

Επίσης, σε κάθε φροντίδα περιποίησης είναι απαραίτητη η προστασία από τις ακτίνες UV. Μια κρέμα με υψηλό αντηλιακό δείκτη προστασίας πρέπει να εφαρμόζεται κάθε πρωί, ανεξάρτητα από τον καιρό, για να προστατεύει το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες UV που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προλαμβάνει επίσης τον σχηματισμού νέων καφέ κηλίδων και μειώνει την επιδείνωση των υπαρχόντων.

Η νέα καθημερινή UV κρέμα προσώπου για λάμψη της Garnier, είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C, φυσικές χρωστικές και πολύ υψηλή προστασία SPF50+. Προσφέρει ενυδάτωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και προστατεύει το δέρμα σου από τις ακτίνες UVB, UVA και τη μακρά UVA ακτινοβολία. Δίνει άμεση λάμψη, προλαμβάνει τις καφέ κηλίδες στο πρόσωπο και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα σου. 

Κρέμα ματιών
Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και πιο εύθραυστο από το υπόλοιπο πρόσωπο, γεγονός που το καθιστά επιρρεπές σε ξηρότητα, λεπτές γραμμές και πρήξιμο. Ένα προϊόν περιποίησης προσώπου όπως η κρέμα ματιών με βιταμίνη C της Garnier που είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C, νιασιναμίδη και καφεΐνη, μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Σου δίνει ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα ενώ διατηρεί την περιοχή των ματιών σου νεανική και ανανεωμένη.

 Ένας οδηγός για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
© Freepik

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice