7 απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ του φθινοπώρου
© Instagram @matildadjerf
Beauty

7 απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ του φθινοπώρου

Από μπορντό μάσκαρα έως μπλε μολύβι ματιών, όλα εκείνα που θα αναβαθμίσουν το νεσεσέρ και τις εμφανίσεις σας

Μακιγιάζ φθινοπώρου: 7 προϊόντα για να δημιουργήσεις μοναδικά looks

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που φέρνει αλλαγές όχι μόνο στη γκαρνταρόμπα μας, αλλά και στο μακιγιάζ μας. Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν και τα χρώματα της φύσης να μετατρέπονται σε πιο ζεστά και γήινα, είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς. Ας δούμε τα 7 makeup essentials που δεν πρέπει να λείπουν αυτό το φθινόπωρο.

Βαθυκόκκινο Κραγιόν
Το κόκκινο κραγιόν είναι κλασικό για κάθε εποχή, αλλά το φθινόπωρο έχει την τιμητική του. Επίλεξε βαθιές, σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου που ταιριάζουν τέλεια με τα φθινοπωρινά outfits και προσδίδουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Μπλε Μολύβι Ματιών
Το μπλε μολύβι ματιών - ειδανικότερα με λίγο γκλίτερ - είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσεις μια μοντέρνα και παιχνιδιάρικη πινελιά στο μακιγιάζ σου. Είτε για βραδινές εξόδους είτε για μια πιο τολμηρή καθημερινή εμφάνιση, αυτό το μολύβι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μπορντό Μάσκαρα
Για ένα φθινοπωρινό look που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δοκίμασε μια μπορντό μάσκαρα. Αυτό το ζεστό χρώμα τονίζει τις βλεφαρίδες με διακριτικό αλλά εντυπωσιακό τρόπο, προσθέτοντας βάθος στο βλέμμα.

Ασημί Γκλίτερ Σκιά Ματιών
Η ασημί γκλίτερ σκιά ματιών είναι ιδανική για πιο glamorous εμφανίσεις. Δίνει μια λαμπερή, μεταλλική όψη στα μάτια που συνδυάζεται υπέροχα με τις πιο κρύες αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Bronzer παντού
Ακόμα κι αν το καλοκαίρι έχει περάσει, το bronzer παραμένει ένα απαραίτητο προϊόν για να διατηρήσεις μια ζεστή και ηλιοκαμένη όψη. Εφάρμοσε το διακριτικά στα ζυγωματικά και το μέτωπο για να πετύχεις μια φυσική λάμψη, στα χείλη ως contouring αλλά και στα μάτια για ένα πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

Χρυσή Σκιά Ματιών
Το χρυσό είναι ένα χρώμα που θυμίζει φθινόπωρο και τα πεσμένα φύλλα. Μια χρυσή σκιά ματιών δίνει λάμψη στα μάτια, χωρίς να είναι υπερβολική, και μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Υγρό Ρουζ
Το υγρό ρουζ είναι το απόλυτο must για το φθινόπωρο, καθώς χαρίζει μια φυσική λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Το απαλό ροδακινί ή το πιο σκούρο ροζ θα σου δώσουν ένα υγιές, φθινοπωρινό χρώμα που διαρκεί όλη μέρα.

@haley_kim_

How BLUSH placement changes your face shape 🩰 #blushplacement #blush #makeuptips

♬ original sound - Potato. - Potato.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice