Selena Gomez
© EPA/NEIL HALL
Beauty

Vanilla chai nails: Η νέα τάση από τη Σελένα Γκομέζ και Χάιντι Κλουμ

Η κομψή πρόταση στα νύχια για το φθινόπωρο του 2024

Vanilla chai nails: Μανικιούρ εμπνευσμένο από το πιο φθινοπωρινό ρόφημα, το τσάι

Βάλε τσάι να στα πω, το απλό είναι ξανά στη μόδα. Ίσως το καλοκαίρι πειραματιστήκαμε με έντονα χρώματα, μακριά πολύχρωμα γαλλικά νύχια και χρυσόσκονης, όμως τώρα ήρθε η σειρά των γήινων αποχρώσεων. Όπως αναφέρει στο περιοδικό Glamour ο Tom Bachik, το άτομο που εμπιστεύονται όλο και περισσότερες διασημότητες για το μανικιούρ τους, ο κόσμος πλέον θέλει καθαρά, περιποιημένα και κομψά νύχια, χωρίς υπερβολές. Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχουν οι Σελένα Γκομέζ και Χάιντι Κλουμ, τις οποίες είδαμε με παρόμοιο μανικιούρ σε πρόσφατες εμφανίσεις τους. Το χρώμα δεν ήταν ακριβώς λευκό, αλλά ούτε καφέ. Κάτι ενδιάμεσο, το οποίο δημιουργεί τη νέα τάση με όνομα vanilla chai nails, δηλαδή νύχια που θυμίζουν τσάι βανίλιας.

Τα συγκεκριμένα νύχια είναι απαλά βαμμένα, δίνοντας μια ημιδιάφανη όψη, θυμίζουν το χρώμα του δέρματος, έχοντας μια πιο γαλακτώδη πινελιά και  συνάμα λαμπερά. Μία τάση που επαναφέρει την clean-girl αισθητική, χαρίζοντας περιποιημένα νύχια που ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση. «Το χρώμα θα πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από του δέρματος, ώστε να επιτρέπει στα νύχια να ξεχωρίζουν αλλά ταυτόχρονα να παραμένουν διακριτικά», λέει Tom Bachik. Να σημειωθεί, πως τα vanilla chai nails ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και τα στιλ, μια και δίνει λάμψη στα άκρα, χωρίς όμως να κλέβει την παράσταση. Το μανικιούρ αυτό έπλεξε και η Σελένα Γκόμεζ πριν μερικές ημέρες, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την προβολή της ταινίας «Emilia Perez» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου BFI.

Σελένα Γκόμεζ
© EPA /NEIL HALL

Πώς να κάνετε τα δικά σας vanilla chai nails

Πρώτο και πιο σημαντικό: ένα σωστό μανικιούρ. Πιάστε λίγες και δώστε ομοιόμορφα το σχήμα που θέλετε στα νύχια σας, ενώ μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε με προσοχή τα πετσάκια. Στη συνέχεια, προσθέστε το χρώμα της επιλογής σας, ιδανικά κάτι που να παραπέμπει σε ημιδιαφανές μπεζ -αποφεύγοντας τις ροζ αποχρώσεις. Τέλος, φροντίστε η τελείται στρώση χρώματος να είναι αρκετά πυκνή, ώστε να χαρίσει αυτή τη φυσική λάμψη το μανικιούρ σας. Φτιάξτε ένα ζεστό τσάι, καθίστε αναπαυτικά και πάρτε έμπνευση από τις προτάσεις που ακολουθούν.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice