Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν έβγαζε τις κάλτσες του

 Αναμνήσεις από νύχτες έρωτα με διάσημους σταρ

Αποσπάσματα από ένα βιβλίο που αποκαλύπτει ερωτικές συνήθειες διάσημανω σταρ.

Η κυκλοφορία του βιβλίου της Κάρολ Μάλορι “Picasso’s Ghost” πρόσθεσε και αφαίρεσε εύσημα σε σταρ του Χόλιγουντ, καθώς περιγράφει τις ερωτικές περιπέτειες με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ρίτσαρντ Γκιρ και Πίτερ Σέλερς, αλλά και τον γιο του Πικάσο, Κλοντ. Ο χωρισμό της με τον τελευταίο ήταν που την έριξε στα κρεβάτια διασήμων, γιατί έτσι μόνο πίστευε πως θα κερδίσει την αυτοπεποίθησή της! (Κάτι σαν συνταγή γιατρού, δηλαδή). Έτσι έχουμε και μαθαίνουμε:

«Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο», γράφει, «όταν κάναμε έρωτα δεν σταματούσε να με κοιτάζει στα μάτια. Είχε μια πεταλούδα τατουάζ, η οποία συνειδητοποίησα πως ταίριαζε στο ανέμελο στιλ του, όπως και το γεγονός πως δεν έβγαζε τις κάλτσες του την ώρα της πράξης!».

«Τον Πίτερ Σέλερς ήθελα να τον φιλάω παντού, παρά που έμοιαζε με τεράστιο πάντα, αφού είχε τρίχες παντού, σε όλο του το σώμα. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μόνο το αλκοόλ τον έκανε να ξεχνιέται», έγραψε το πρώην μοντέλο και (ολίγον) ηθοποιός.

«Ο Ρίτσαρντ Γκιρ δεν είχε όρια ή ταμπού. Έκανε έρωτα σαν αθλητής. Ήταν τρυφερός και καλός. Από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχω», έγραψε η σημερινή καθηγήτρια δημιουργικής γραφής σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, σημειώνοντας πως επρόκειτο για «One night stand».

Τέτοια βιβλία βγαίνουν και κόβεται μαχαίρι η όποια ζήλια νιώθουμε για τους/τις διάσημους που μπορούν να ρίξουν όποια/όποιον θέλουν στο κρεβάτι τους. Γι’ αυτό δε που αναρωτιόμαστε είναι πώς αισθανόταν ο ανεπίσημος σύζυγός της Νόρμαν Μέιλερ.

n 

Η Μάλορι σήμερα, αναπολεί το παρελθόν


Κεντρική Φωτό: Η Μάλορι την εποχή που έριχνε δίχτυα για τους διάσημους

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice