Οι Βρετανοί σοκαρίστηκαν με τη σέξι Κίρα Νάιτλι (video)

Απαγόρευσαν τη διαφήμιση για το άρωμα της Chanel

Εδώ αποκτάει νόημα η ατάκα του Οβελίξ «Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί». Οι υπεύθυνοι του Advertising Standards Authority δηλώνοντας σκανδαλισμένοι γιατί «είδαν πως ο φωτογράφος ήταν υπεύθυνος για το γδύσιμο της πρωταγωνίστριας και πως υπάρχει το υπονοούμενο πως αυτή είναι γυμνή κάτω από τα σεντόνια» απαγόρευσαν τη διαφήμιση να παίζεται σε ώρες που προβάλλονται παιδικές ταινίες.

Αυτό έγινε μετά από το τηλεφώνημα μιας τηλεθεάτριας που θεώρησε πως η διαφήμιση για το άρωμα Coco Chanel Mademoiselle ήταν πολύ προκλητική για τα μάτια του μικρού της παιδιού. (Μάλλον η τηλεθεάτρια τα πήρε, όταν συνειδητοποίησε πως ο σύζυγός της έγραψε τη διαφήμιση σε DVD για να τη βλέπει μόνος του). Η διαφήμιση είναι τέλεια, είναι ερωτική. Υπάρχει όμως κάτι γελοίο στην υπόθεση. Το διαφημιστικό κυκλοφορεί από τον Αύγουστο (εκτός αν παίχτηκε τώρα στην Μ. Βρετανία)!

Για όσες αναρωτιούνται ποιος παίζει τον ωραίο φωτογράφο τις πληροφορούμε πως είναι ο αργεντίνος ηθοποιός Alberto Ammann, πρωταγωνιστής της εξαιρετικής ταινίας «Κελί 211».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice