gettyimages-harrymeghan1.jpg
Chris Jackson/Chris Jackson/ Getty Images / Ideal Images
Celebrities

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν και του Χάρι μετά τον γάμο

Στο Μπάκιγχαμ οι νιόπαντροι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το ντεμπούτο της ως Δούκισσα του Σάσεξ έκανε η νεόνυμφη Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ.

Με απολύτως βασιλικό λουκ με κρεμ καπέλο η πρώην ηθοποιός και ο σύζυγός της, Χάρι, μετέβησαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γιορτάσουν τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου, διαδόχου του θρόνου και πατέρα του Δούκα του Σάσεξ.

19547779.jpg
© EPA/NEIL HALL


Μάλιστα ο Χάρι έδωσε και μια ολιγόλεπτη ομιλία προς τιμήν του πατέρα του.

meghan_hat_3.jpg
PA


Ένα πάρτι γενεθλίων ιδιαίτερο, καθώς ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος έχει γεννηθεί τον Νοέμβριο του 1948. Η εκδήλωση στους κήπους του Μπάκιγχαμ ήταν για να τιμηθούν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και οι στρατιωτικές ενώσεις των οποίων πατρόνος είναι ο μελλοντικός βασιλιάς, αλλά και τα 22 θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στο Manchester Arena πριν από ένα χρόνο κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

 

 

Στο πάρτι προς τιμήν του Κάρολου και της Καμίλα ήταν παρόντες σχεδόν 6.000 άτομα.

meghan_hat1.jpg


Ήταν το πρώτο βασιλικό καθήκον για τον 33χρονο Χάρι και την 36χρονη Μέγκαν μετά το γάμο τους στις 19 Μαΐου. Άγνωστο παραμένει το πότε και το πού το νιόπαντρο ζευγάρι θα περάσει τον μήνα του μέλιτος.

meghan_hat2.jpg


Τη Δευτέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τρεις επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, μία με τη βασιλική οικογένεια, μία με τα παρανυφάκια και μία τρίτη μόνοι τους ο Χάρι με τη Μέγκαν.

The Duke and Duchess of Sussex would like to thank everyone who took part in the celebrations of their wedding on Saturday.They feel so lucky to have been able to share their day with all those gathered in Windsor and also all those who watched the wedd

The Duke and Duchess of Sussex have released three official photographs from their Wedding day.This photo of The Duke and Duchess with the Bridesmaids and Page Boys was taken by photographer @alexilubomirski in The Green Drawing Room of Windsor Castle #

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice