Χάρι και Μέγκαν ξυπόλητοι στην άμμο (εικόνες)

Η Δούκισσα έσπασε πάλι το πρωτόκολλο και έβγαλε τις εσπαντρίγιες στην παραλία Μπόντι

Η περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία συνεχίζεται. Είναι η πρώτη περιοδεία του ζεύγους μετά τον γάμο τους και οι Αυστραλοί έχουν ήδη «προσβληθεί» από την Megan-mania.

Ο κόσμος λατρεύει την εγκυμονούσα Δούκισσα, η οποία δεν αφήνει το κοινό της δυσαρεστημένο και τους επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις με το να σπάει συνέχεια το βασιλικό πρωτόκολλο. Εξού και την αποκαλούν οι αγγλοσάξονες «the protocol breaker».

20204258.jpg
© EPA/DEAN LEWINS

20204267.jpg
© EPA/JOEL CARRETT


Αυτή τη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν περπάτησαν ξυπόλητοι στην άμμο της παραλίας Μπόντι στο Σίδνεϊ. Η Δούκισσα πρωτοτύπησε βγάζοντας τις εσπαντρίγιες της και πολύ διακριτικά χάιδευε την «ενδιαφέρουσα» κοιλίτσα της κάθε φορά που έβλεπε τους παπαράτσι να την απαθανατίζουν en face.

meghan-belly.jpg

20203183.jpg
© EPA/JOEL CARRETT

20204257.jpg
© EPA/DEAN LEWINS


Για τη βόλτα στην παραλία η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα αέρινο μάξι καλοκαιρινό φόρεμα του Αυστραλού σχεδιαστή Martin Grant. Οι ντόπιοι από τη χώρα του down under τους φόρεσαν λουλουδένιες γιρλάντες και κάθισαν σε έναν κύκλο για να διώξουν την κακή ενέργεια. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στην άμμο η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για την εγκυμοσύνη της με μία άλλη γυναίκα σε ενδιαφέρουσα. Η Δούκισσα τής εκμυστηρεύτηκε ότι ειδικά τα πρωινά αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε ένα συνεχές τζετ λαγκ.  Ο Χάρι μίλησε για τις παλιότερες μάχες που έδωσε με τα ψυχολογικά του προβλήματα και όλοι τον συνεχάρησαν για την ειλικρίνειά του.

20204251.jpg
© EPA/DEAN LEWINS

OneWave σέρφερς 

Οι Βρετανοί επίσημοι κάθισαν σε κύκλο δίπλα στα μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης των σέρφερ OneWαve, που προωθεί τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως το σερφ για την αντιμετώπιση των ψυχολογικών προβλημάτων. Η οργάνωση αυτή απευθύνεται σε όσους νοσούν ή έχουν επιβιώσει από ψυχικές νόσους και χρησιμοποιεί τη θεραπεία με αλμυρό νερό, το σέρφινγκ και το "fluro", δηλαδή τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα και τις λουλουδένιες γιρλάντες που φορούν τα μέλη της.

«Ο Χάρι είπε ότι ο καθένας μας έχει βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία, ένα ψυχικό πρόβλημα κάποια στιγμή στη ζωή του», δήλωσε στο Australian Associated Press η Σάρλοτ Κόνελ, που ήταν στον κύκλο των σέρφερ. To ζευγάρι περιστασιακά κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον κύκλο.

20204254.jpg
© EPA/DEAN LEWINS

«Ακούμε ακόμη σήμερα ανθρώπους που θυμούνται την επίσκεψη της βασίλισσας το 1954», εξηγεί ο 26χρονος Κρίστοφερ Καντλ. «Και ακόμη μιλούν γι' αυτήν. Μπορώ εύκολα να φανταστώ ότι είναι ένα γεγονός για το οποίο θα μιλώ στα εγγόνια μου και στις μελλοντικές γενιές. Είναι υπέροχο».

gettyimages-surfing.jpg
© Chris Jackson - Pool / Getty Images / Ideal Images

Στη συνέχεια το βασιλικό ζεύγος μίλησε με μαθητές σχολείου για θέματα ισότητας. Σε αυτή τη συζήτηση η Μέγκαν με πολύ πάθος μίλησε για το πώς η ανατροφή της και η πρώτη της δουλειά - να μαζεύει σκουπίδια - διαμόρφωσαν την προσωπικότητά της και βοήθησαν στο να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

20204237.jpg
© EPA/JOEL CARRETT

Πάντως σύμφωνα με βασιλικούς κύκλους, οι πρωτοτυπίες της Μέγκαν Μαρκλ δεν αρέσουν και πολύ στην βασίλισσα Ελισάβετ. Ειδικά με τα παπούτσια φαίνεται να υπάρχει ένα ταμπού. 

Επόμενοι σταθμοί

Αργότερα σήμερα Παρασκευή ο 34χρονος πρίγκιπας θα ανέβει στη Γέφυρα του Λιμανιού του Σίδνεϊ και θα υψώσει τη σημαία για να εγκαινιάσει τους Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση στην οποία μετέχουν τραυματίες και ανάπηροι πολέμου.

Η περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, διάρκειας 16 ημερών στον Ειρηνικό, θα συνεχιστεί στο νησί Φρέιζερ, το μεγαλύτερο αμμώδες νησί του κόσμου, στην πολιτεία Κουίνσλαντ. Μετά θα ταξιδέψουν στα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice