tiara-2.jpg
© PA
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική με την αγαπημένη της τιάρα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Παλάτι και η Δούκισσα του Σάσεξ σε συναυλία

Με την αγαπημένη της τιάρα, αυτή που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε μία από τις εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές της εμφανίσεις μετά τη γέννηση του μικρού Λιούις.

Η 36χρονη Δούκισσα, ο 36χρονος σύζυγός της Ουίλιαμ, η 92χρονη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄, ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής δεξίωσης του έτους κατά την οποία το Μπάκιγχαμ υποδέχεται διπλωμάτες και διπλωμάτισσες από όλο τον κόσμο.

tiara4.jpg

tiara3.jpg


Για αυτόν τον λόγο η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία άκρως πριγκιπική εμφάνιση φορώντας κατάλευκη τουαλέτα με στρας, χρυσόσκονη και πολύτιμους λίθους, πάντα σε λευκή απόχρωση. Εκτός από την τιάρα της Νταϊάνα η Μίντλετον φορούσε και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

tiara5.jpg



Το φόρεμα έχει σχεδιάσει η Τζένι Πάκαμ, την οποία η Κέιτ Μίντλετον έχει εμπιστευτεί πολλές φορές για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

tiara6.jpg


Το «παρών» στη δεξίωση έδωσαν περίπου 1.000 καλεσμένοι. Απόντες ήταν το πριγκιπικό ζεύγος του Σάσεξ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία, η οποία είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον δούκα του Σάσεξ. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Χένρι φαν Στραουμπενζί, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 18 ετών. Ο Χένρι ήταν φίλος του Χάρι. 

Meghan Markle Joins Prince Harry For A Powerful Christmas Carol Service | Access

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice