Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική με την αγαπημένη της τιάρα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Παλάτι και η Δούκισσα του Σάσεξ σε συναυλία

Με την αγαπημένη της τιάρα, αυτή που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε μία από τις εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές της εμφανίσεις μετά τη γέννηση του μικρού Λιούις.

Η 36χρονη Δούκισσα, ο 36χρονος σύζυγός της Ουίλιαμ, η 92χρονη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄, ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής δεξίωσης του έτους κατά την οποία το Μπάκιγχαμ υποδέχεται διπλωμάτες και διπλωμάτισσες από όλο τον κόσμο.



Για αυτόν τον λόγο η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία άκρως πριγκιπική εμφάνιση φορώντας κατάλευκη τουαλέτα με στρας, χρυσόσκονη και πολύτιμους λίθους, πάντα σε λευκή απόχρωση. Εκτός από την τιάρα της Νταϊάνα η Μίντλετον φορούσε και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.




Το φόρεμα έχει σχεδιάσει η Τζένι Πάκαμ, την οποία η Κέιτ Μίντλετον έχει εμπιστευτεί πολλές φορές για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.



Το «παρών» στη δεξίωση έδωσαν περίπου 1.000 καλεσμένοι. Απόντες ήταν το πριγκιπικό ζεύγος του Σάσεξ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία, η οποία είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον δούκα του Σάσεξ. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Χένρι φαν Στραουμπενζί, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 18 ετών. Ο Χένρι ήταν φίλος του Χάρι.