Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © Chris Jackson/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ: Ξέρει από μόδα και δίνει tips (εικόνες, video)

Φορώντας παλτό Oscar de la Renta των 2.600 λιρών και τσάντα 1.700 λιρών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι θα γίνει ανάδοχος τεσσάρων εθνικών οργανισμών και φιλανθρωπικών οργανώσεων, ανάμεσά τους το Εθνικό Θέατρο και οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες και την καλή διαβίωση των ζώων, προκειμένου να αγωνιστεί για πολύ αγαπημένους της σκοπούς.

Η έγκυος Δούκισσα επισκέφθηκε τη  Smart Works, που βοηθά μακροχρόνια άνεργες γυναίκες, καθώς και την οργάνωση Mayhew, που αγωνίζεται για την καλή διαβίωση των ζώων.

Η 37χρονη fashionsta πριγκίπισσα, από τις πιο κομψές προσθήκες στο Παλάτι, έδωσε σήμερα τα φώτα της πάνω στη μόδα στις άνεργες γυναίκες της Smart Works κι αυτό σχολιάστηκε. Διότι η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίσθηκε με παλτό Oscar de la Renta των 2.600 λιρών, τσάντα Victoria Beckham των 1.695 λιρών, ενώ το πιο φθηνό πράγμα πάνω της ήταν το φόρεμα εγκυμοσύνης Hatch αξίας 179 λιρών.

Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © Jeff Spicer/Getty Images/Ideal Images


Απευθυνόμενη στον κόσμο που παρευρέθη στη Smart Works η Δούκισσα είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όλοι εσείς γνωρίζετε ότι εδώ κι ένα χρόνο σας επισκέπτομαι τακτικά και ήσυχα χωρίς κάμερες. Είναι όμορφο να μπορώ πλέον δημοσίως να μιλώ για το έργο σας ως ανάδοχος».


Η 92χρονη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', παρέδωσε την αναδοχή του Εθνικού Θεάτρου και της Ένωσης Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, την οποία είχε επί δεκαετίες, στην 36χρονη Μέγκαν η οποία παντρεύτηκε τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο.

20541451.jpg
Μέγκαν Μαρκλ/ EPA/NEIL HALL

«Η Δούκισσα είναι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνει την αναδοχή εθνικών και οργανώσεων βάσης που αποτελούν μέρος της δομής του Ηνωμένου Βασιλείου και ανυπομονεί να συνεργαστεί με αυτές ώστε να προσελκύσει περισσότερο την προσοχή της κοινής γνώμης στους σκοπούς τους», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

20541453.jpg
Μέγκαν Μαρκλ/ EPA/NEIL HALL

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι έχει το προνόμιο να υποδέχεται την Μέγκαν, μια Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Suits», πριν παντρευτεί τον Χάρι.

«H Δούκισσα διακατέχεται, όπως και εμείς, από τη βαθιά πεποίθηση ότι το θέατρο έχει τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους από όλες τις κοινότητες και τα κοινωνικά στρώματα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί της τα επόμενα χρόνια», είπε ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Ρούφους Νόρις.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice