Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον
Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον / © PA
Celebrities

Κέιτ και Μέγκαν ξανά μαζί για χάρη του πρίγκιπα Κάρολου

Οι δύο Δούκισσες στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Reunion για την Κέιτ και την Μέγκαν μετά από σχεδόν δυόμισι μήνες. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση, την πρώτη τους μετά τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Σάντρινχαμ.

Ειδικότερα, η 37χρονη Κέιτ και η συνομήλική της Μέγκαν παρέστησαν σε δεξίωση στην αίθουσα White Drawing στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μια δεξίωση που διοργάνωσε η ίδια η βασίλισσα της Αγγλίας για τον γιο της Κάρολο με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ημέρα που έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ συνόδευαν τις συζύγους τους, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

kate2.jpg


Ο Κάρολος έγινε πρίγκιπας της Ουαλίας σε ηλικία 9 ετών και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου του 1958.

kate.jpg

Η Μέγκαν Μαρκλ, κομψή όπως πάντα, με κρεμ παλτό Αμάντα Γουέικλι, το οποίο είχε ξαναφορέσει σε θρησκευτική τελετή στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και φόρεμα σε μεταλλικό χρώμα με κεντημένα λουλούδια. Από την άλλη, η πάντα στιλάτη Δούκισσα του Κέμπριτζ φορούσε ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας με φαρδιά μανίκια και κλειστό στο λαιμό.

meghan2.jpg

meghan.jpg


Στο πάρτι της βασίλισσας για τον γιο της η Ελισάβετ ήταν η πολύχρωμη νότα της δεξίωσης και φυσικά κρατούσε επί χείρας την τσάντα σήμα κατατεθέν της βρετανίδας μονάρχη Launer.

 

prince-charles.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice