Μέγκαν και Χάρι στη Ρώμη για τον γάμο της χρονιάς

Παντρεύεται η «προξενήτρα» τους στα στούντιο που μεγαλουργούσε ο Φελίνι

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ταξίδεψαν στην Αιώνια Πόλη για να παραστούν στον γάμο της σχεδιάστριας μόδας και φίλης, Misha Nonoo.

Η 31χρονη σχεδιάστρια, η οποία λέγεται ότι έκανε το προξενιό του 35χρονου Harry και της 38χρονης Meghan πρόκειται να παντρευτεί τον μεγιστάνα πετρελαϊκών ομίλων, Mikey Hess.

Ο γάμος θα τελεστεί αύριο Παρασκευή και όλοι οι προσκεκλημένοι είναι από την αφρόκρεμα του παγκόσμιου star system.  

MISHA NONOO on Instagram: “Misha feat. A productive Saturday well spent ?? Wearing the Husband Shirt and Prose Skirt of course. Comment your Saturday plans below! ⬇️”


Η ανταποκρίτρια της Daily Mail έγραψε στο Twitter ότι το ζεύγος Harry και Meghan «εθεάθη να φτάνει στη Ρώμη πριν από τους μελλόνυμφους». Ο γάμος θα τελεστεί στα στούντιο της Cinecittà, εκεί που μεγαλούργησαν μεγάλοι σκηνοθέτες του ιταλικού κινηματογράφου, όπως ο Φελίνι και ο Ροσελίνι.

panorama-2154463_1920.jpg


Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα με ποιο τρόπο ταξίδεψε το βασιλικό ζεύγος. Είναι γνωστός ο σάλος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι από την επιμονή τους να ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ. Ο Άρτσι, πάντως, έμεινε στο σπίτι.

Τη Δευτέρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ξεκινήσουν τη 10ήμερη περιοδεία τους σε χώρες της Αφρικής.

21084057.jpg
Δούκας, Δούκισσα και υιός του Σάσεξ / © EPA/Domic Lipinski / PA

Η Misha πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Meghan Markle  στην πρώτη της γραμμή ρούχων στα πλαίσια του φιλανθρωπικού της έργου με τη Smart Works.

Top Reads