Ο Άρτσι είναι ο «άσσος στο μανίκι» της Μέγκαν και του Χάρι

Το ζεύγος του Σάσεξ επενδύει στο μωρό και στην Αφρική για να ξανακερδίσει τις καρδιές του κόσμου

Η περιοδεία στην Αφρική είναι η πρώτη της Μέγκαν Μαρκλ μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του μικρού Άρτσι.

Αύριο Δευτέρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ξεκινούν την περιοδεία των 14 ημερών σε χώρες της Αφρικής. Είναι η πρώτη περιοδεία της Μέγκαν Μαρκλ μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του μικρού Άρτσι. Είναι η πρώτη περιοδεία μετά το σκάνδαλο των πτήσεων του ζεύγους το καλοκαίρι με ιδιωτικά τζετ για Ίμπιζα και Νίκαια της Γαλλίας. Και είναι η πρώτη φορά που ο πέντε μηνών Άρτσιμπαλντ θα ταξιδέψει εκτός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό και μόνο το γεγονός είναι  σύμφωνα με την ειδική σε θέματα μοναρχίας, Ίνγκριντ Σιούαρντ, το «εισιτήριο» της Μέγκαν και του Χάρι για να ξανακερδίσουν τις καρδιές τους έθνους.

Μιλώντας στη βρετανική The Telegraph η συντάκτρια του περιοδικού «Majesty Magazine» τόνισε ότι ο μικρός Άρτσι είναι το κλειδί για τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν και θα πρέπει να πάψει να τον κρύβει.

Η 34χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν θα ταξιδέψουν αυτήν την εβδομάδα στη Νότια Αφρική και θα επισκεφθούν το Κέιπ Τάουν και το Γιοχάνεσμπουργκ ως οικογένεια.

Η Ελισάβετ με τον Άρτσι / © EPA/Chris Allerton


«Από την άποψη των δημοσίων σχέσεων ο Δούκας και η Δούκισσα οφείλουν να προβάλουν περισσότερο τον Άρτσι στον κόσμο», είπε η Ίνγκριντ Σιούαρντ. Και πρόσθεσε, «ο κόσμος είναι πολύ επιρρεπής στις εικόνες των παιδιών. Δεν βλέπω τον λόγο να τραβήξουν το μωρό μέχρι την Αφρική μόνο και μόνο για να έχουν τυλιγμένο στις πάνες και κρυφό».



Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Μέγκαν δεν μπορεί να συνεχίσει στον δρόμο που έχει επιλέξει τους τελευταίους μήνες. Η απομόνωση και η εμμονή στο να πηγαίνει κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο δεν έχει βοηθήσει στη δημοτικότητά της. Έχει παρέλθει η εποχή που ήταν η αγαπημένη Αμερικανίδα των Βρετανών με την Κέιτ Μίντλετον να έχει ανακτήσει όλο το χαμένο έδαφος με σταθερά βήματα και χωρίς να δώσει δικαιώματα.