meghan-harry
Μέγκαν και Χάρι στην περιοδεία τους στην Αφρική © EPA/IAN VOGLER / DAILY MIRROR
Celebrities

Στοργικός Χάρι: Ο πρίγκιπας χαϊδεύει τα μαλλιά της Μέγκαν(βίντεο)

Στιγμιότυπο από το ταξίδι τους στη Νότια Αφρική

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κάμερα έπιασε τον Χάρι να χαϊδεύει τα μαλλιά της Μέγκαν και έλιωσε το ίντερνετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και ο 'Αρτσι, ο τεσσάρων μηνών γιος τους, άρχισαν χθες στον νότο της Αφρικής την πρώτη τους επίσημη οικογενειακή επίσκεψη, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Η επίσκεψη θα διαρκέσει συνολικά 10 μέρες, και καθ΄όλη τη διάρκειά της θα καλύπτεται από τα ΜΜΕ. Χθες πάντως, το ζευγάρι βρέθηκε στη κοινότητα Νιάγκα του Κέιπ Τάουν, και συνάντησε νέους ανθρώπους από το The Mbokodo Club Project στο οποίο γυναίκες και κορίτσια κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι κάμερες κατέγραψαν μία γλυκιά στιγμή ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι όταν συγκεντρώθηκαν με τα κορίτσια του κλαμπ για να φωτογραφηθούν. Τότε, ο πρίγκιπας Χάρι, μάζεψε χαϊδεύοντας τα μαλλιά της συζύγου που είχαν πέσει στους ώμους της. 

 

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά πάντως που ο Χάρι και η Μέγκαν έδειξαν στοργικότητα ο ένας προς τον άλλο σε δημόσια εμφάνισή τους. Τον περασμένο Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία, τα Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία, που έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, Χάρι και Μέγκαν πιάστηκαν να ανταλλάσσουν στοργικές ματιές, να κρατούνται από το χέρι και να αγγίζουν ο ένας την πλάτη του άλλου υποστηρικτικά.

Και τον Σεπτέμβριο του 2018 πάντως οι κάμερες έπιασαν τον πρίγκιπα Χάρι να διορθώνει τα μαλλιά της συζύγου του.  

 

 

Η δημόσια επίδειξη αγάπης όμως, έγινε η αφορμή να δεχθούν κριτική καθώς ορισμένοι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι δεν ακολουθούν το βασιλικό πρωτόκολλο και δείχνουν αντιεπαγγελματίες.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, οι εκφράσεις στοργικότητας έχουν αρχίσει να υιοθετούνται και από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μιλώντας στην Daily Mail, η Τζούντι Τζέιμς, ειδική στη γλώσσα  του σώματος τόνισε ότι η στάση της Μέγκαν απέναντι στον Χάρι φαίνεται να έχει επίδραση και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ. «Κανονικά είναι ο μικρότερος αδερφός που θα μιμηθεί ή θα αντιγράψει τον μεγαλύτερο, αλλά στην περίπτωση του Χάρι και του Ουίλιαμ φαίνεται ότι ο Ουίλιαμ παίρνει το παράδειγμα από τον μικρότερο αδερφό και τη σύζυγό του».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice